ΕΠΟ: Ματαιώθηκε και το διοικητικό συμβούλιο της 3ης Οκτωβρίου για το θέμα του αρχιδιαιτητή

Δημήτρης Τομαράς
Ο Μπένετ

bet365

Στην ΕΠΟ περιμένουν τη συνδρομή της UEFA και του Ιταλού αρχιδιαιτητή, Ρομπέρτο Ροσέτι ενώ ματαιώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες και το Δ.Σ. της 3ης Οκτωβρίου.

Δεν έχει περάσει ούτε ένα 24ωρο από την επιστολή του προέδρου της Λίγκας, Βαγγέλη Μαρινάκη. Επιστολή προς τη διοίκηση της ΕΠΟ για το θέμα του νέου αρχιδιαιτητή μετά την αποχώρηση / παραίτηση του Στιβ Μπένετ.

Τα νεότερα έχουν να κάνουν και με το Δ.Σ. της ΕΠΟ που ήταν να γίνει στις αρχές Οκτωβρίου (3 του μηνός) και να καταπιαστεί με το συγκεκριμένο ζήτημα. Μία συνεδρίαση που ματαιώθηκε ενώ στην ελληνική Ομοσπονδία ποντάρουν στην UEFA και στη λίστα που θα πάρουν με υποψήφιους αρχιδιαιτητές από τον πλέον αρμόδιο και αρχιδιαιτητή της UEFA, Ρομπέρτο Ροσέτι. Ο χρόνος γενικότερα πάντως πιέζει και προς το παρόν τα... ηνία της ΚΕΔ έχει ο αναπληρωτής πρόεδρος, Σταύρος Μάνταλος.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα