Ενόχληση στο δικέφαλο ο Σπόραρ, διάστρεμμα ο Πάλμερ-Μπράουν

Newsroom
Ο Άντρατζ Σπόραρ

bet365

Αγωνία στον Παναθηναϊκό αναφορικά με τους τραυματισμούς των Σπόραρ και Πάλμερ-Μπράουν. Ο Σλοβένος επιθετικός αποχώρησε με ενόχληση στον δικέφαλο και ο Αμερικανός αμυντικός με διάστρεμμα.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 4-1 του Αστέρα πετυχαίνοντας τη πρώτη νίκη του στην Τρίπολη μετά από 6 χρόνια. Μετά το ματς το μυαλό των «πράσινων» δεν είναι μόνο στους πανηγυρισμούς, καθώς υπάρχει μια αγωνία για τους δύο ποδοσφαιριστές που έγιναν αναγκαστική αλλαγή. Ο Σπόραρ βγήκε εκτός λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο και ο Πάλμερ-Μπράουν λόγω διαστρέμματος. Αύριο Παρασκευή θα γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις όπου και θα φανεί το μέγεθος του προβλήματος. Αύριο μάλιστα θα πραγματοποιήσει την επέμβαση στον χιαστό ο Μάγκνουσον και όλοι φυσικά εύχονται να είναι πετυχημένη και ο Ισλανδός κεντρικός αμυντικός να γυρίσει πίσω όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα