Παναθηναϊκός: Διάταση ο Σπόραρ, κάκωση ο Πάλμερ-Μπράουν

Παναθηναϊκός: Διάταση ο Σπόραρ, κάκωση ο Πάλμερ-Μπράουν

Διάταση ο Σπόραρ, κάκωση για τον Πάλμερ-Μπράουν

bet365

Με δύο νέες απουσίες διεξήχθη η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, αφού ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδες τους Σπόραρ και Πάλμερ-Μπράουν να μένουν εκτός λόγω τραυματισμών που αποκόμισαν από το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

«Πύρρειος» αποδείχθηκε η νίκη που πήρε ο Παναθηναϊκός στην Τρίπολη, αφού οι «πράσινοι» μέτρησαν δύο νέες απουσίες την επομένη του αγώνα με τους Αρκάδες εξαιτίας των τραυματισμών που υπέστησαν στο παιχνίδι με τον Αστέρα οι Άντρατζ Σπόραρ και Έρικ Πάλμερ-Μπράουν.

Ο Σλοβένος επιθετικός ολοκλήρωσε το παιχνίδι έχοντας ενοχλήσεις στον δικέφαλο και τελικά διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί διάταση στον ορθό μηριαίο ενώ ο Αμερικανός κεντρικός αμυντικός έγινε αλλαγή στο ημίχρονο του αγώνα, με τον Σένκεφελντ να παίρνει την θέση του, αφού υπέστη κάκωση στην ποδοκνημική. Οι δύο τους έκαναν θεραπεία.

Εκτός από τους δύο αυτούς δεν συμμετείχαν στην προπόνηση του «τριφυλλιού» ο Αϊτόρ, που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, αλλά φυσικά και ο Μάγκνουσον, που σήμερα χειρουργείται για να αντιμετωπίσει την ρήξη χιαστού που υπέστη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα