ΚΕΔ / ΕΠΟ: Θεωρεί ότι μπήκαν λανθασμένα οι γραμμές στη φάση του ακυρωθέντος γκολ του Ατρόμητου (vid)

Το ΑΕΚ - Ατρόμητος

bet365

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας θεωρεί σύμφωνα με πληροφορίες ότι μπήκαν λάθος οι γραμμές στη συγκεκριμένη φάση στο ΑΕΚ - Ατρόμητος.

Το ακυρωθέν τέρμα του Έρλινμαργκ στο ΑΕΚ - Ατρόμητος (2-1) προκάλεσε τις αντιδράσεις από τη μεριά της ομάδας του Περιστερίου. Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ η ΚΕΔ / ΕΠΟ απεφάνθη πως η ομάδα του VAR (όπου ο VAR ήταν ο Παπαπέτρου) στον συγκεκριμένο αγώνα έβαλε λάθος τις γραμμές σε αυτή τη φάση. Αντί να βάλει τις γραμμές στον σκόρερ της έβαλε σε άλλον παίκτη (σε λάθος ποδοσφαιριστή) και έτσι ελήφθη η απόφαση να μην μετρήσει το γκολ της ομάδας του Περιστερίου.

Η αντικατάσταση του Παπαπέτρου κινήθηκε στη συγκεκριμένη κατεύθυνση και μένει να φανεί πως θα λειτουργήσει με τον VAR και τον AVAR του συγκεκριμένου αγώνα από εδώ και πέρα η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας. Δείτε ξανά πιο κάτω τη φάση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα