Παναθηναϊκός: Οι τρελοί πανηγυρισμοί του Μπρινιόλι στα γκολ που έκανε σαν μικρό παιδί (vid)

Παναθηναϊκός: Οι τρελοί πανηγυρισμοί του Μπρινιόλι στα γκολ που έκανε σαν μικρό παιδί (vid)

Οι τρελοί πανηγυρισμοί του Μπρινιόλι στα γκολ που έκανε σαν μικρό παιδί (vid)

bet365

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι μπορεί να μην αγωνίστηκε κόντρα στον Ατρόμητο, ωστόσο ήταν σε τρελά κέφια βλέποντας τους συμπαίκτες να αποδίδουν τόσο καλά και να σκοράρουν πέντε τέρματα, με την παρακάμερα του ματς να καταγράφει τους έξάλλους πανηγυρισμούς του.

Η παρακαμερα του Παναθηναϊκού ήταν γεμάτη από συναισθήματα μετά την χθεσινή υπέροχη βραδιά που βίωσαν οι φίλοι του «τριφυλλιού», η οποία περιείχε υπέροχο ποδόσφαιρο, μία νίκη με 5-0 κόντρα στον Ατρόμητο, αλλά το επίσημο ντεμπούτο του Κάρλος Ζέκα, μετά την επιστροφή του.

Το ίδιο με τους οπαδούς της ομάδας φαίνεται να απόλαυσε την βραδιά και ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι, παρ' ότι έμεινε στον πάγκο για να αγωνιστεί ο Γιούρι Λοντίγκιν. Ο Ιταλός πορτιέρε πανηγύρισε σαν μικρό παιδί με την ψυχή του τα γκολ της ομάδας, με τις αντιδράσεις του να καταγράφονται από την παρακάμερα του PAO TV και να είναι ανεκτίμητες.

Δείτε την παρακάμερα του αγώνα με τον Ατρόμητο:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα