Παραμένει στον... αέρα το Πανσερραϊκός - Άρης

Βασίλης Βλαχόπουλος
serres

bet365

Ποια είναι τα σενάρια για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης του Πανσερραϊκού με τον Άρη. Ζωσιμάδες ή Πανθεσσαλικό το σενάριο να διεξαχθεί ο αγώνας.

Μεγάλο πρόβλημα έχει δημιουργηθεί με το Δημοτικό γήπεδο Σερρών, λίγα μόλις 24ωρα πριν από τον αγώνα του Πανσερραϊκού με τον Άρη που είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο (21/10) στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Όπως έγινε γνωστό, το γήπεδο αντιμετωπίζει πρόβλημα με το στέγαστρο στα επίσημα και τη στατικότητα της Θύρας 6, για το οποίο αναμένεται να συζητήσουν σε λίγη ώρα (14:00) στην Περιφερειακή ενότητα Σερρών.

Αυτή τη στιγμή το επικρατέστερο σενάριο μοιάζει να γίνει κανονικά στις Σέρρες το παιχνίδι και να φιλοξενηθούν φίλαθλοι μόνο στις θύρες που δεν καλύπτονται από το στέγαστρο. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το «Κλεάνθης Βικελίδης» δεν μπορεί να φιλοξενήσει τον αγώνα, καθώς ο αγωνιστικός χώρος βρίσκεται σε διαδικασία επισποράς, κάτι που σημαίνει ότι το γήπεδο δεν είναι στον απαραίτητο βαθμό καταλληλότητας ώστε να διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη το παιχνίδι.

Μάλιστα, τονίζεται ότι υπάρχει και το σενάριο να γίνει ο αγώνας στους Ζωσιμάδες ή στο Πανθεσσαλικό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα