Ολυμπιακός: Η βελτίωση της κατάστασης του Φρέιρε που έχει να αγωνιστεί από την 1η Οκτωβρίου

Ολυμπιακός: Η βελτίωση της κατάστασης του Φρέιρε που έχει να αγωνιστεί από την 1η Οκτωβρίου

Ο Φρέιρε

bet365

Ο έμπειρος στόπερ μετά τον τραυματισμό του με τον ΠΑΣ Γιάννινα έχει τεθεί off για ένα διάστημα το οποίο ξεπέρασε τον έναν μήνα με την κατάστασή του πάντως να είναι βελτιωμένη.

Το δίδυμο Ρέτσου - Πορόζο είναι αυτό που είχε καθιερωθεί το τελευταίο διάστημα στην ομάδα του Ολυμπιακού. Ένα κεντρικό αμυντικό δίδυμο που προέκυψε και ελλείψει του Νικολάς Φρέιρε, που από την 1η Οκτωβρίου και μετά δεν είναι διαθέσιμος στον Ολυμπιακό. Ή εάν προτιμάτε που δεν ήταν λόγω του προβλήματος τραυματισμού του.

Ο 29χρονος Αργεντίνος με τις 9 φετινές συμμετοχές στην ομάδα των Πειραιωτών τελευταία φορά που αγωνίστηκε ήταν στο 0-3 των Ερυθρόλευκων με τον ΠΑΣ. Τότε ο Νικολάς Φρέιρε ήταν που τραυματίστηκε (και που έγινε αλλαγή στο 46ο λεπτό με τον Πορόζο να εισέρχεται στο γήπεδο στη θέση του) και στη συνέχεια δεν μπόρεσε να επανέλθει στο 100% μέσα σε αυτό το διάστημα, φτάνοντας έτσι σε ένα διάστημα απουσίας που ξεπερνά τον έναν μήνα.

Η κατάστασή του πάντως έχει βελτιωθεί οπότε έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την επάνοδό του και για να ξεκινήσει έτσι να αγωνίζεται ξανά με τη φανέλα των Πειραιωτών μέσα στο επόμενο διάστημα. Στη... χειρότερη των περιπτώσεων προκύπτει ότι θα γυρίσει μετά τη διακοπή που θα υπάρξει εντός του Νοεμβρίου για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων. Θυμίζουμε πως ο Φρέιρε αν και δανεικός αποκτήθηκε για βασικός στόπερ στους Ερυθρόλευκους ενώ οι άλλες επιλογές για το κέντρο της άμυνας είναι οι Ρέτσος, Πορόζο, Ντόι και Μπιανκόν.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα