Παναθηναϊκός Β' - Ολυμπιακός Β': Αλλαγή γηπεδούχου και στου Ρέντη την Παρασκευή τελικά το παιχνίδι

Newsroom
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

bet365

Η Superleague 2 ανακοίνωσε πως άλλαξε η μέρα και η έδρα διεξαγωγής του αγώνα του Παναθηναϊκού Β' με τον Ολυμπιακό Β' και τελικά θα γίνει την Παρασκευή στου Ρέντη.

Η Superleague 2 γνωστοποίησε πως τελικά αντιστράφηκαν οι γηπεδούχοι στα παιχνίδια μεταξύ των Β' ομάδων των δύο «αιωνίων». Έτσι αντί για Παναθηναϊκός Β' - Ολυμπιακός Β' στην Λεωφόρο το Σάββατο, θα γίνει την Παρασκευή το παιχνίδι στου Ρέντη με γηπεδούχους τους Πειραιώτες και την 15η αγωνιστική θα υποδεχθεί το «τριφύλλι» τους «ερυθρόλευκους» στην Λεωφόρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Superleague 2:

«Σας ενημερώνουμε ότι:

• ο αγώνας της 5ης αγωνιστικής Α Ομίλου ανάμεσα στις ΠΑΕ Καμπανιακός – ΠΑΕ Λεβαδειακός θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 23.10.23 και ώρα 16:00 στο γήπεδο Μακεδονικού.

• Μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της Super League 2, ο αγώνας της 4ης αγωνιστικής Β Ομίλου ανάμεσα στις ΠΑΕ Παναθηναϊκός Β – ΠΑΕ Ολυμπιακός Β θα διεξαχθεί την Παρασκευή 20.10.23 και ώρα 17:00 στο Π.Κ. Ρέντη και ο αντίστοιχος αγώνας της 15ης αγωνιστικής στο γήπεδο Απόστολος Νικολαϊδης».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα