Παναθηναϊκός μεταγραφές: Δικός του ο Ηλίας Σγουρός

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Δικός του ο Ηλίας Σγουρός

Στον Παναθηναϊκό Β' ο Ηλίας Σγουρός

bet365

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ηλία Σγουρού από τον Άρη για την δεύτερη ομάδα του.

«Σεφτέ» στις μεταγραφικές του κινήσεις για τον χειμερινή μεταγραφική περίοδο έκανε ο Παναθηναϊκός Β', αφού απέκτησε τον Ηλία Σγουρό, που αγωνιζόταν στον Άρη. Ο 19χρονος Έλληνας δεξιός οπισθοφύλακας έπαιξε επτά παιχνίδια με την Κ19 των «πρασίνων» την φετινή σεζόν, αγωνιζόμενος συνολικά για 281 λεπτά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του 19χρονου δεξιού μπακ, Ηλία Σγούρου από τον Άρη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2026 και θα ενισχύσει τη δεύτερη ομάδα του Τριφυλλιού.

Ο Σγούρος γεννήθηκε στις 28 Μαΐου του 2004 και ξεκίνησε την καριέρα του από την ακαδημία των Γιαννιτσών και στη συνέχεια αγωνίστηκε στις ακαδημίες του Άρη μέχρι και σήμερα.

«Είμαι χαρούμενος που ανήκω πλέον στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Ανυπομονώ να ξεκινήσω με την ομάδα και να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξε ο σύλλογος», ήταν τα πρώτα λόγια του 19χρονου ποδοσφαιριστή αμέσως μετά την υπογραφή του καινούργιου συμβολαίου του.

Καλωσορίζουμε τον Ηλία στην οικογένεια του Παναθηναϊκού!»

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα