Κηφισιά μεταγραφές: Ανακοίνωσε Έμπο

Κηφισιά μεταγραφές: Ανακοίνωσε Έμπο

Εμπο

bet365

Η Κηφισιά ενισχύθηκε στον άξονα με τον Νιγηριανό χαφ Τιμίπερ Τζόνσον Έμπο, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο.

Ακόμα μια προσθήκη για την ιδιαίτερα δραστήρια στο μεταγραφικό παζάρι, Κηφισιά. Η ομάδα των Βορείων Προαστίων ανακοίνωσε την απόκτηση του νεαρού Νιγηριανού αμυντικού χαφ, Τιμίπερ Τζόνσον Έμπο, για την επόμενη διετία.

O 22χρονος μέσος ήρθε το 2021 στην Ελλάδα για λογαριασμό του Αστέρα Τρίπολης και εντάχθηκε στις ακαδημίες των Αρκάδων. Έχει αγωνιστεί τρία χρόνια σε επίπεδο Superleague 2 με την Επισκοπή, τον Παναθηναϊκό Β' και τον Ηρακλή.

Θυμίζουμε πως η Κηφισιά έχει αποκτήσει ήδη τους Μάναλη, Σιμόν, Μαζουλουξή, Σωτηράκο, έχει ανανεώσει με Μποτία - Σολόα και έχει «κλείσει» τον Βασίλη Ξενόπουλο.

Η ανακοίνωση της Κηφισιάς:

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας για τα επόμενα δύο χρόνια με τον Τιμίπερε Τζόνσον Έμπο, ο οποίος αγωνίζεται ως μέσος.

Γεννημένος στις 19 Ιουνίου 2002, ο Τιμίπερε Τζόνσον Έμπο ξεκίνησε την καριέρα του από την Clique Sports της Νιγηρίας.

Το 2021 αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή από τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος τον παραχώρησε στην Επισκοπή με τη μορφή δανεισμού (25 συμμετοχές με 3 γκολ και 2 ασίστ στη Super League 2).

Την επόμενη αγωνιστική περίοδο (2022/23) φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού Β’ (20 συμμετοχές στη Super League 2), ενώ πέρσι αγωνίστηκε στον Ηρακλή, με τον οποίο είχε 29 συμμετοχές με 3 γκολ και 1 ασίστ σε Super League 2 και Κύπελλο Ελλάδας Betsson.

Η ΠΑΕ Κηφισιά τον καλωσορίζει στην οικογένειά της, του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα