Superleague 2: Ανατροπή της ΑΕΛ στο Κεραμίδι με εκτελεστή Πασά, ούτε τώρα ο Ηρακλής

iraklis

bet365

Η ΑΕΛ έκανε το 3Χ3 στο Βόρειο Όμιλο της Superleague 2, καθώς νίκησε εκτός έδρας τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου με 3-1, κάνοντας μάλιστα ανατροπή. Ούτε τώρα η πρώτη νίκη του Ηρακλή, 1-1 με την Καβάλα.

Η ΑΕΛ διεύρυνε το σερί της στο Βόρειο Όμιλο της Superleague 2 στις τρεις νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές. Οι Λαρισαίοι έμειναν πίσω στο σκορ κόντρα στο μαχητικό Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, όμως με ανατροπή στο δεύτερο μέρος επικράτησαν με 3-1 και έφτασαν τους εννέα βαθμούς. Πρωταγωνιστής για τους Βυσσινί ο Πασσάς, ο οποίος σκόραρε δις.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανταγωνιστικοί και προηγήθηκαν στο 31' με το σουτ του Κόλα. Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη βρήκε γρήγορο γκολ ισοφάρισης στο 47' με την κεφαλιά του Πασά και στο 60' ο ίδιος παίκτης «υπέγραψε» την ανατροπή με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μωραΐτης με σουτ στο 90+3'.

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Κυριαζής): Καραγκιόζης, Κόλα (76′ Τσουμάνης), Β. Τουλίκας (64′ Μακρυδάκης), Κλιγγόπουλος, Μιγένγκα, Κατσαβάκης, Κριμιτζάς (69′ Γ. Τουλίκας), Κόκκορης (64′ Φωκαΐδης), Πανίδης, Κρυεμάδι, Νότας (76′ Τουκάν).

ΑΕΛ (Βοσνιάδης): Περντρέου, Τριμμάτης (86′ Γιόχανσον), Βαφέας, Στάμου, Κοσσονού (76′ Γ. Παπαδόπουλος), Μπαριέντος, Παναγιωτίδης (37′ Μούργος), Κ. Παπαγεωργίου, Πασάς (76′ Μωραΐτης), Στίνα, Κρητικός (46′ Ακόστα).

Παραμένει χωρίς νίκη ο Ηρακλής

Το αρνητικό σερί του Ηρακλή συνεχίστηκε. Ο Γηραιός υποδέχτηκε την Καβάλα στη Χαλάστρα, όμως για τρίτη διαδοχική αγωνιστική δεν κατάφερε να πανηγυρίσει νίκη, καθώς οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φύγουν με τον πόντο της ισοπαλίας (1-1). Στους δυο βαθμούς αμφότερες οι ομάδες με απολογισμό δυο ισοπαλίες και μια ήττα σε τρία ματς.

Η Καβάλα προηγήθηκε στο 34' με όμορφο πλασέ του Παπαδόπουλου και τρία λεπτά αργότερα, στο 38', είχαν ευκαιρία για το 0-2 αλλά ο Στουρνάρας έκανε εντυπωσιακή απόκρουση στην κεφαλιά του Μάντιτς. Ο Ηρακλής κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης στο 74', όταν ο Αστρά έκανε δύσκολη επέμβαση σε εξαιρετικό γυριστό σουτ του Κούστα και ο Τσιριγώτης στην επαναφορά έκανε το 1-1 με κεφαλιά.

Στο 82' ο Αστράς έκανε νέα απόκρουση σε δυνατή κεφαλιά του Διαμαντή και στο 87' ο Τσιριγώτης αστόχησε με το κεφάλι, με το 1-1 να μένει μέχρι το φινάλε.

Ηρακλής (Οφρυδόπουλος): Στουρνάρας, Κιβρακίδης, Τασουλής (46′ Αναστασίου), Σιδεράς, Διαμαντής, Χάμοντ (69′ Ντουκουρέ), Μπελμόντ, Χριστοδουλόπουλος (46′ Κούστα), Μπερτόλιο (46′ Καλουτσικίδης), Χιμένεθ, Τσιριγώτης.

Καβάλα (Καραμπετάκης): Αστράς, Τσαμούρης, Ίτσιος, Δαλιανόπουλος, Πάσαγκιτς, Μέτσε (83′ Π. Δερμιτζάκης), Γαβριηλίδης, Δημητριάδης (59′ Αναστασόπουλος), Ομπιόχα (67′ λ.τ Α. Δερμιτζάκης), Μάντιτς (59′ Κασέμι), Παπαδόπουλος (84′ Γκέκας).

Βόρειος Όμιλος Superleague 2

3η αγωνιστική

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου

  • ΠΑΟΚ Β' - Μακεδονικός 2-1

Σάββατο 5 Οκτωβρίου

  • Εθνικός Νέου Κεραμιδίου - ΑΕΛ 1-3
  • Ηρακλής - Καβάλα 1-1

Κυριακή 6 Οκτωβρίου

  • 15:00 ΠΑΣ Γιάννινα - Νίκη Βόλου

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου

  • 15:00 Διαγόρας - Καμπανιακός

Βαθμολογία:

  1. ΑΕΛ 9
  2. ΠΑΣ Γιάννινα 6
  3. ΠΑΟΚ Β' 5
  4. Μακεδονικός 4
  5. Καμπανιακός 3
  6. Ηρακλής 2
  7. Καβάλα 2
  8. Εθνικός Νέου Κεραμιδίου 1
  9. Νίκο Βόλου 1
  10. Διαγόρας -2

*Ο Διαγόρας έχει τιμωρηθεί προσωρινά με αφαίρεση τριών βαθμών

@Photo credits: INTIME, Αργύρης Μακρής

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα