Χανιά - ΑΕΚ Β' 0-1: Δραπέτευσε με Νίνο

Newsroom
«Απόδραση» της ΑΕΚ Β' από τα Χανιά με γκολ Νίνιο

bet365

Η ΑΕΚ Β' κατάφερε να πάρει μία μεγάλη νίκη στην έδρα των Χανίων με 1-0 χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Νίνο στην λήξη του πρώτου μέρους του αγώνα.

Ένα πολύ μεγάλο αποτέλεσμα κατόρθωσε να πάρει στα Χανιά η ΑΕΚ Β', αφού έφυγε με το διπλό από το γήπεδο των Περιβολίων επικρατώντας με 1-0 των Χανίων σε ματς για την 6η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου της Superleague 2. Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι σημείωσε ο Νίνο στο 43ο λεπτό της αναμέτρησης.

Τα Χανιά ήταν εκείνα που ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι και είχαν γενικότερα καλύτερη εικόνα στο πρώτο μέρος δημιουργώντας κάποιες καλές ευκαιρίες, ωστόσο η ΑΕΚ Β' ήταν εκείνη που κατάφερε να βρει το γκολ, έστω και κόντρα στην ροή του αγώνα με τον Νίνο στο 43ο λεπτό της αναμέτρησης.

Στο δεύτερος μέρος οι Κρητικοί μπήκαν αποφασισμένοι να αντιδράσουν, βρήκαν έναν γκολ νωρίς, όμως εκείνο δεν κατακυρώθηκε ελέω οφσάιντ που υπήρχε σύμφωνα με τον επόπτη.

Η «Ένωση», που είχε την ατυχία να χάσει με τραυματισμούς τόσο τον σκόρερ Νίνο (έγινε αλλαγή στην έναρξη του δευτέρου μέρους) και Λεφράνκ (αλλαγή στο 40'), είχε ως στόχο να προστατέψει το προβάδισμά της στο δεύτερο ημίχρονο κι αν καταφέρει να βρει στην κόντρα ένα δεύτερο τέρμα, που θα την βοηθήσει να κλειδώσει τη νίκη.

 

Τα Χανιά ήταν αυτά που είχαν την κυριαρχία, αλλά δεν μπορούσαν εύκολα να δημιουργήσουν ευκαιρίες κόντρα στην ΑΕΚ Β', που αμυνόταν καλά και κάπως έτσι η νίκη των «κιτρινόμαυρων» με 1-0 επί των Κρητικών ήρθε πιο εύκολα απ' ότι πολλοί θα περίμεναν.

Ενδεκάδες:

Χανιά (Οφρυδόπουλος): Καλογεράκης, Μπάτζιος (83' Μπορταγκαράι), Γκμπενιόν, Προβυδάκης (78' Στεπίνσκι), Αρτουτουάγκα, Λεμονής, Λιάτσος (83' Μουνάφο), Τσέλιος (68' Κωστανάσιος), Μανουσάκης, Κόλα, Μάλτσι (68' Πινακάς).

ΑΕΚ Β (Κούστας): Γκούμας, Βαλκάνης, Κοσίδης (46' Παυλάκης), Παυλίδης, Κανελλόπουλος, Μαυρουδής (70' Μαρούτσης), Κολιμάτσης, Νίνο (46' Παρράς), Σόσα (83' Αντωνόπουλος), Λεφράνκ (40' Τζούντα Γκαρσία), Θεοδωρίδης.

Πρόγραμμα 6ης αγωνιστικής Νοτίου Ομίλου

Σάββατο 26/10

Κηφισιά - Αστέρας Τρίπολης Β' 3-3
Παναχαϊκή - Πανιώνιος 1-1

Κυριακή 27/10

Χανιά - ΑΕΚ Β' 0-1
Ηλιούπολη - Καλαμάτα (15:00)
Παναργειακός - Αιγάλεω (15:00)

Η βαθμολογία

1. Κηφισιά 14
2. Πανιώνιος 14
3. Καλαμάτα 11 (1 αγώνα λιγότερο)
4. ΑΕΚ Β' 8
5. Αιγάλεω 8 (1 αγώνα λιγότερο)
6. Ηλιούπολη 7 (1 αγώνα λιγότερο)
7. Παναργειακός 6 (1 αγώνα λιγότερο)
8. Παναχαϊκή 4
9. Αστέρας Τρίπολης Β' 3
10. Χανιά 1

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα