Παναθηναϊκός: Ο σημαντικός ρόλος του scouter Φαβάλι στην μεταγραφή Παλάσιος

Παναθηναϊκός: Ο σημαντικός ρόλος του scouter Φαβάλι στην μεταγραφή Παλάσιος

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Ο σημαντικός ρόλος του scouter Φαβάλι στην μεταγραφή Παλάσιος

bet365

Ο Παναθηναϊκός από τις αρχές του καλοκαιριού έχει προσλάβει τον Λούκας Φαβάλι σε ρόλο scouter στην Αργεντινή και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έκανε... σεφτέ στην συνεργασία με την προσφορά του στην μεταγραφή του Σεμπάστιαν Παλάσιος.

Για σχεδόν μια δεκαετία αγωνίστηκε στα ελληνικά γήπεδα και έγινε... δικό μας παιδί. Απόλλωνας Καλαμαριάς, Ατρόμητος, Λεβαδειακός, Παναιτωλικός, Καλλονή, Ιάλυσος. Ο Λούκας Φαβάλι από το 2006 μέχρι το 2016 αποτέλεσε έναν από τους πιο τίμιους κεντρικούς μέσους του πρωταθλήματός μας και συνέδεσε την καριέρα του με την χώρα μας, όντας μία γνώριμη φιγούρα για την Super League.

Ο Φαβάλι μπορεί να μην έκανε την μεγάλη μεταγραφή ως ποδοσφαιριστής αλλά ως scouter τα κατάφερε μια χαρά με την πρόσληψή του από τον Παναθηναϊκό στις αρχές του καλοκαιριού. Το Τριφύλλι προσπαθεί να χτίσει ένα αξιόλογο τμήμα scouting και αυτό φυσικά δεν μπορεί να συμβεί χωρίς ανθρώπους στην Λατινική Αμερική. Ο Φαβάλι έγινε τα αυτιά και τα μάτια του συλλόγου στην Αργεντινή, καθώς μετά το τέλος της καριέρας του, επέστρεψε στην πατρίδα του και έχει άριστη εικόνα της αγοράς.

Μάλιστα, είχε σημαντική προσφορά στην υλοποίηση της μεταγραφής του Σεμπάστιαν Παλάσιος από την αρχή μέχρι και το τέλος, ᾽᾽εγκαινιάζοντας᾽᾽ αυτή την συνεργασία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Μία μετακίνηση αρκετά περίπλοκη, μπερδεμένη και δύσκολα που χωρίς την συνεισφορά του Φαβάλι οι πιθανότητες θα ήταν λιγότερες για την ολοκλήρωσή της.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα