Μονεμβασιώτης: «Αν ο Κλάτενμπεργκ δεν μπορεί, τότε να πάει σπίτι του»

Newsroom
Μονεμβασιώτης: «Αν ο Κλάτενμπεργκ δεν μπορεί, τότε να πάει σπίτι του»

bet365

Ο ισχυρός άνδρας του Απόλλωνα Σμύρνης εξαπέλυσε... βέλη κατά του Αγγλου αρχιδιαιτητή.

Πολλά παράπονα από τη διαιτησία του χθεσινού (30/10) αγώνα με τον ΠΑΟΚ διατηρεί ο Απόλλων Σμύρνης και για αυτό εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση. Ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης, ισχυρός άνδρας της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», μίλησε στην ΕΡΤ και εξαπέλυσε... βέλη καυτά του Μαρκ Κλάτενμπεργκ. «Ο ΠΑΟΚ είναι μια εξαιρετική ομάδα, ήταν καλύτερος στον αγώνα αλλά εμείς είμαστε εξαιρετικά εκνευρισμένοι, πολύ εκνευρισμένοι και ελπίζουμε πως η σημερινή (σ.σ. χθεσινή) διαιτησία του κυρίου Κουτσιαύτη θα είναι η τελευταία. Στέλνουμε μήνυμα στον κύριο Κλάτενμπεργκ, αν δεν μπορεί να λύσει τα προβλήματα, να πάει σπίτι του», σχολίασε αρχικά.

Και συνέχισε. «Αν πάλι είναι στην Ελλάδα και θέλει να λύσει τα προβλήματα, τότε οι Κουτσιαύτηδες δεν μπορούν να παίζουν. Δείτε το βίντεο, δείτε σε πόσα γκολ έχει συμμετοχή ο κύριος Κουτσιαύτης, δείτε τα πέναλτι, δείτε το πέναλτι που δεν έδωσε στον Απόλλωνα και θα βγάλετε συμπέρασμα. Δεν μπορούμε να έχουμε διαιτητές στην Α’ Εθνική σαν τον Κουτσιαύτη».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα