Βατσλίκ στο Gazzetta: «Από τα καλύτερά μας ημίχρονα το δεύτερο με Αστέρα, ελπίζω να τελειώσει σύντομα ο πόλεμος στην Ουκρανία»

Δημήτρης Τομαράς
Βατσλίκ στο Gazzetta: «Από τα καλύτερά μας ημίχρονα το δεύτερο με Αστέρα, ελπίζω να τελειώσει σύντομα ο πόλεμος στην Ουκρανία»

bet365

Ο Τσέχος διεθνής γκολκίπερ του Ολυμπιακού μίλησε στο Gazzetta μετά τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης για την εικόνα των Πειραιωτών και έστειλε το μήνυμά του για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Ο 32χρονος Τόμας Βατσλίκ ήταν το βράδυ της Τετάρτης ο λόγος που υπήρξε δημοσιογράφος από τη χώρα του στο Καραϊσκάκη. Ο Τσέχος συνάδελφος ταξίδεψε στην Ελλάδα και για να μιλήσει μαζί του αλλά και να πάρει δηλώσεις και σχόλια από τους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό αλλά και τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Βατσλίκ μίλησε στο Gazzetta στο φαληρικό γήπεδο μετά το τέλος του αγώνα με τους Αρκάδες τόσο για το παιχνίδι με τον Αστέρα και για τη συνέχεια όσο και για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

«Θεωρώ ότι ήταν πραγματικά ένα πολύ καλό παιχνίδι για εμάς. Πήγαμε πολύ καλά. Δείξαμε και πάλι ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο στο πρωτάθλημα. Ήταν μία πραγματικά πολύ καλή απόδοση. Μετά και το πολύ καλό παιχνίδι με τον ΟΦΗ κυριαρχήσαμε με τον Αστέρα Τρίπολης και παλέψαμε», ήταν το πρώτο σχόλιο του Βατσλίκ στο Gazzetta.

Ο ίδιος πάντως - όπως επισημαίνει - στεναχωρήθηκε για το γκολ που δέχθηκε καθώς το ματς τελείωσε στο 5-1: «Ήταν ήταν μία πολύ καλή παρουσία και για το μόνο για το οποίο λυπάμαι και στεναχωριέμαι είναι που δεχθήκαμε γκολ. Όμως πήραμε τους τρεις βαθμούς και είμαι πραγματικά χαρούμενος για την εμφάνισή μας».

 

Ήταν όμως - εάν όχι το καλύτερο - ένα από τα κορυφαία ημίχρονα του Ολυμπιακού φέτος το 2ο όπου ήρθε και το τόσο μεγάλο σκορ υπέρ των Πρωταθλητών; Η απάντηση του έμπειρου πορτιέρε ήταν θετική: «Ναι σίγουρα ήταν ένα από τα καλύτερά μας ημίχρονα. Βάλαμε πέντε γκολ και δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και φάσεις. Και το πρώτο ημίχρονο ήταν καλό. Είχαμε πολλές ευκαιρίες. Φυσικά στο 2ο μέρος βάλαμε πέντε γκολ. Οπότε...».

Το σχόλιό του για την παρουσία του στον Ολυμπιακό και η ευχή του για την Ουκρανία

Ο Βατσλίκ από την πλευρά του - παρά τα μεταγραφικά σενάρια που υπάρχουν στο εξωτερικό για γκολκίπερ και τον Ολυμπιακό - όπως τονίζει αισθάνεται πραγματικά καλά στον Ολυμπιακό και νιώθει καλά. «Νιώθω καλά. Είμαι καλά (εννοεί στον Ολυμπιακό). Έχω παίξει φέτος 34 παιχνίδια και αισθάνομαι καλά και ότι έχω πάρει και αποκτήσει καλό ρυθμό. Τώρα έχουμε κάποιες ημέρες να προετοιμάσουμε το παιχνίδι της Κυριακής. Να ετοιμαστούμε για τον επόμενο αγώνα», απάντησε.

Μιλώντας για τη συνέχεια σε πρωτάθλημα και Κυπέλλο τόνισε ότι «μετά τον αγώνα της Κυριακής θα επικεντρωθούμε στο Κύπελλο και τον επόμενο αντίπαλό μας και τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Θα κοιτάξουμε να προετοιμαστούμε με τον καλύτερο τρόπο για τα play offs και να τελειώσουμε σωστά και όπως πρέπει τη χρονιά».

Όσο για την ευχή του για τον πόλεμο στην Ουκρανία; «Ελπίζω και εύχομαι να τελειώσει σύντομα. Να σταματήσει σύντομα ο πόλεμος στην Ουκρανία», απάντησε.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα