Γαλλικά ΜΜΕ: «Ο Ολυμπιακός ανταγωνίζεται τις γαλλικές ομάδες για Καμπελά»

Γαλλικά ΜΜΕ: «Ο Ολυμπιακός ανταγωνίζεται τις γαλλικές ομάδες για Καμπελά»

Γαλλικά ΜΜΕ: «Ο Ολυμπιακός ανταγωνίζεται τις γαλλικές ομάδες για Καμπελά»

bet365

Στη Γαλλία επιμένουν πως υπάρχει μεταγραφικό θέμα Ολυμπιακού - Καμπελά και πως οι Πρωταθλητές παραμένουν μέσα στους υποψηφίους για τον παίκτη.

Τα γαλλικά ρεπορτάζ έχουν σε πρώτο πλάνο για τον Καμπελά τις Στρασμπούρ, Σεντ Ετιέν και Μονπελιέ αλλά και τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ τους υπάρχει επιβεβαίωση πως ο Ολυμπιακός ασχολείται και συζητά με τον Γάλλο μεσοεπιθετικό, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Κράσνονταρ, όπου ήταν συμπαίκτης του Κριχόβιακ που βρίσκεται κοντά στην ΑΕΚ. Το ίδιο κάνουν, βέβαια και οι γαλλικές ομάδες με τον σχετικό ανταγωνισμό να είναι στα ύψη.

Ο Καμπελά γενικά έχει και μεγάλη ζήτηση παρά το υψηλό συμβόλαιό του και εδώ και μέρες είχε διαρρεύσει πως τον ήθελαν ομάδες όπως οι Μαρσέιγ και Σεντ Ετιέν. Ο 32χρονος διεθνής Γάλλος (που έχει και ιταλικό διαβατήριο) είναι κυρίως «δεκάρι» και έχει παίξει και στην Αγγλία με τη Νιουκάστλ εκτός από τη Γαλλία όπου ξεκίνησε από τη U19 της Γκαζελέκ Αζαξιό.

Φέτος έχει 18 ματς με 4 γκολ και 7 ασίστ. Έχει επίσης αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό σε επίπεδο Ευρώπης (όπως και τον ΠΑΟΚ).

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα