Γιοβάνοβιτς: «Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο» (vid)

Γιοβάνοβιτς: «Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο» (vid)

Newsroom
Γιοβάνοβιτς: «Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο» (vid)

bet365

Ο κόουτς του Παναθηναϊκού σχολίασε πως το «τριφύλλι» δεν άξιζε κάτι περισσότερο από τον 1 βαθμό στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Με το 1-1 κόντρα στην ΑΕΚ ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός τις υποχρεώσεις του στα play offs και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς χαρακτήρισε ουσιαστικά δίκαιο το τελικό σκορ. «Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο βάση των ευκαιριών που έχασε η ΑΕΚ. Παρά το ότι ξεκινήσαμε καλά δεν μπορούσαμε να δημιουργήσουμε παιχνίδι και παίξαμε αρκετά υποτονικά. Η ΑΕΚ είχε περισσότερη φρεσκάδα και δημιούργησε, έπαιξε με περισσότερη όρεξη. Το σκορ είναι δίκαιο για ένα τέτοιο παιχνίδι, δε μας ικανοποιεί όμως για το στόχο μας αλλά είναι δίκαιο», σχολίασε αρχικά στην Cosmote TV.

Και συνέχισε. «Ηταν δύσκολο παιχνίδι από πολλές απόψεις. Τα θέματα που είχαμε μας δυσκόλεψαν, αλλά συνηθίζουμε και προσπαθούμε να βρούμε λύσεις. Τα παιδιά προσπάθησαν πολύ, δεν ήταν αυτό που μπορούμε να κάνουμε κανονικά αλλά πήραμε ένα βαθμό, αφού δεν αξίζαμε κάτι παραπάνω όπως πήγε το παιχνίδι και αυτό έχει σημασία αφού παίζουμε με δύσκολες ομάδες».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα