Ολυμπιακός: Ο Ελ Αραμπί για πέμπτο συνεχόμενο αγώνα είχε ασίστ ή γκολ (vid)

Ολυμπιακός: Ο Ελ Αραμπί για πέμπτο συνεχόμενο αγώνα είχε ασίστ ή γκολ (vid)

Ολυμπιακός: Ο Ελ Αραμπί για πέμπτο συνεχόμενο αγώνα είχε ασίστ ή γκολ (vid)

bet365

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έχει φτιάξει το δικό του προσωπικό σερί το τελευταίο διάστημα στον Ολυμπιακό ενώ σκόραρε δύο φορές κατά του Άρη.

Ο έμπειρος στράικερ του Ολυμπιακού άρχισε να παίρνει ξανά δυναμικά... μπροστά και στο σκοράρισμα. Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί όμως έχει γενικά μία καλή δημιουργική και επιθετική εικόνα το τελευταίο διάστημα στους Πρωταθλητές.

Ο 35χρονος διεθνής φορ είχε στο κλείσιμο της κανονικής περιόδου ασίστ σε τρία ματς στη σειρά. Με Βόλο στο 0-1, στο 2-0 με τον ΟΦΗ και στο 5-1 με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης. Από την άλλη σκόραρε μετά με τον Άρη στην ήττα με 2-1 ενώ βρήκε δίχτυα και στην πρεμιέρα των play offs με τον Άρη ξανά.

Συμπερασματικά έχει ασίστ ή γκολ σε πέντε διαδοχικούς αγώνες στο πρωτάθλημα της Super League Interwetten. Από αυτές τις ασίστ οι δύο ήταν με πάσα και η άλλη με κεφαλιά. Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έχει φέτος 40 αγώνες με 17 γκολ και 3 ασίστ.

Μες στη χρονιά ο Ελ Αραμπί είχε σκοράρει δύο φορές σε δύο αγώνες στη σειρά. Ήταν με ΑΕΚ και Βόλο και μετά με Ατρόμητο αλλά και Λαμία.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί στην πρεμιέρα των play offs με τον Άρη είχε

  • 96 λεπτά
  • 1 γκολ
  • 1 χαμένο πέναλτι
  • 3 κλεψίματα
  • 2/3 γεμίσματα
  • 6 λάθη

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα