Άρης: Με κρούσμα Covid 19 και πολλές απουσίες κόντρα στον Παναθηναϊκό

Άρης: Με κρούσμα Covid 19 και πολλές απουσίες κόντρα στον Παναθηναϊκό

Newsroom
Άρης: Με κρούσμα Covid 19 και πολλές απουσίες κόντρα στον Παναθηναϊκό

bet365

Με πέντε απουσίες θα αντιμετωπίσει (20/3, 19:00) ο Άρης τον Παναθηναϊκό καθώς διαπιστώθηκε και κρούσμα Covid 19 σε ποδοσφαιριστή.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Λούμορ, Σάκιτς και Γιώργος Δεληζήσης καθώς ο Άρης ανακοίνωσε ότι και οι τρεις ταλαιπωρούνται από ίωση, ενώ δεν υπολογίζονται επίσης οι Ντάνιελ Μαντσίνι, Δημήτρης Μάνος. Η απουσία του Αργεντίνου θεωρούταν δεδομένη, ενώ ο Βεροιώτης επιθετικός έχει ένα χτύπημα στον αστράγαλο κι έτσι τέθηκε εκτός αγώνα. Επίσης η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε ότι… «Κατά τους εργαστηριακούς έλεγχους για COVID-19, που υποβλήθηκαν τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΡΗ, ανιχνεύτηκε ένα θετικό δείγμα, που αφορά ποδοσφαιριστή».

Έτσι στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Κουέστα, Σιαμπάνης, Γκάμα, Γκαρσία, Λούκας Σάσα, Καμαρά, Ιτούρμπε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μπεναλουάν, Μπερτόγλιο, Ντιαγέ, Ματίγια, Σούντγκρεν, Γκάνεα, Πάλμα, Χαΐροβιτς, Ντουκουρέ, Εμπακατά, Λόπεθ και Ασλανίδης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα