Ολυμπιακός: Οι Ελ Αραμπί και Τικίνιο έχουν βάλει το 54,2% των γκολ του στα εκτός έδρας ματς (vids)

Ολυμπιακός: Οι Ελ Αραμπί και Τικίνιο έχουν βάλει το 54,2% των γκολ του στα εκτός έδρας ματς (vids)

Ολυμπιακός: Οι Ελ Αραμπί και Τικίνιο έχουν βάλει το 54,2% των γκολ του στα εκτός έδρας ματς (vids)

bet365

Οι Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Τικίνιο Σοάρες είναι οι παίκτες που έχουν βάλει πάνω από τα μισά τέρματά του στο πρωτάθλημα στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Από τη μία υπάρχει ο Τικίνιο των 12 γκολ σε 38 ματς φέτος και των 7 τερμάτων με 24 αγώνες στον φετινό Ολυμπιακό. Ο Ελ Αραμπί των φετινών 18 γκολ και 3 ασίστ σε 41 αγώνες και έχει 10 γκολ και 3 ασίστ σε 24 αγώνες στο πρωτάθλημα. Εάν βάλουμε κάτω τους αριθμούς θα δούμε πως οι 2 φορ του Ολυμπιακού έχουν 13 γκολ από τα 24 που έχει βάλει εκτός έδρας φέτος ο σύλλογος στο πρωτάθλημα (κανονική περίοδος και play offs). Αυτό μεταφράζεται σε ένα ποσοστό 54,2%.

Ειδικότερα τα γκολ ανά αγώνα και τα τέρματα των δύο φορ των Πειραιωτών

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί μάλιστα ήδη έχει πετύχει δύο γκολ στα play offs της Super League Interwetten. Ο Γαλλομαροκινός επιθετικός του Ολυμπιακού είναι και ο μοναδικός ως τώρα ποδοσφαιριστής, που έχει σκοράρει στα play offs και στις τρεις σεζόν που έχουν διεξαχθεί με τη σημερινή τους μορφή, όπως προκύπτει από τα επίσημα στοιχεία της Λίγκας.

 

Μάλιστα δεν είναι και πολλοί αυτοί που μπορούν να το πετύχουν. Οι παίκτες που είχαν πετύχει γκολ στις σεζόν 2019-20 και 2020-21 στα play offs και παίζουν και τώρα είναι μόνο ο Μαντί Καμαρά, ο Γιώργος Μασούρας και ο Κώστας Φορτούνης του Ολυμπιακού, ο Φεντερίκο Μακέντα και ο Τάσος Χατζηγιοβάνης του Παναθηναϊκού, ο Ομάρ Ελ Καντουρί και ο Νέλσον Ολιβέιρα του ΠΑΟΚ.

Επίσης δεν υπάρχει ακόμα ποδοσφαιριστής, που να έχει σκοράρει με δύο διαφορετικές ομάδες στα play offs της Super League ξεκινώντας η τρίτη σεζόν τους. Αυτό μπορεί να το κάνει ο Νέλσον Ολιβέιρα, εφόσον προλάβει να παίξει και να σκοράρει, αφού είχε τραυματιστεί στην αρχή της σεζόν.

Ο Πορτογάλος πέρσι και πρόπερσι σκόραρε με την ΑΕΚ και τώρα μπορεί να το κάνει με τον ΠΑΟΚ. Ο περσινός πρώτος σκόρερ, Γιώργος Μασούρας, είναι αυτός που έχει πετύχει και τα περισσότερα γκολ ως τώρα, εννέα.

Οι πρώτοι σκόρερ των Playoffs 2019-20:

1. Νέλσον Ολιβέιρα (ΑΕΚ) 5
2. Μαντί Καμαρά (Ολυμπιακός) 4
3. Αχμέντ Χασάν (Ολυμπιακός) 4
4. Μπρούνο Γκάμα (Άρης) 4

2020-21:

1. Γιώργος Μασούρας (Ολυμπιακός) 6
2. Αντρίγια Ζίβκοβιτς (ΠΑΟΚ) 5
3. Φεντερίκο Μακέντα (Παναθηναϊκός) 4

Συνολικά:

1. Γιώργος Μασούρας (Ολυμπιακός) 9
2. Γιουσέφ Ελ Αραμπί (Ολυμπιακός) 8
3. Φεντερίκο Μακέντα (Παναθηναϊκός) 6
4. Νέλσον Ολιβέιρα (ΑΕΚ) 6
5. Αχμέντ Χασάν (Ολυμπιακός) 6
6. Μαντί Καμαρά (Ολυμπιακός) 5
7. Αντρίγια Ζίβκοβιτς (ΠΑΟΚ) 5

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα