Ολυμπιακός: Ο Πέπε που διαπρέπει στην Πορτογαλία και το πλάνο της επόμενης ημέρας

Ολυμπιακός: Ο Πέπε που διαπρέπει στην Πορτογαλία και το πλάνο της επόμενης ημέρας

Ολυμπιακός: Ο Πέπε που διαπρέπει στην Πορτογαλία και το πλάνο της επόμενης ημέρας

bet365

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός κάνει εξαιρετικό πρωτάθλημα με τη Φαμαλικάο και ο Ολυμπιακός θα κληθεί να διαχειριστεί την υπόθεσή του το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Πέπε είναι μία περίπτωση πολυδάπανης μεταγραφής για τον Ολυμπιακό (είχε κοστίσει σχεδόν 4 εκατ. ευρώ) που δεν... έπιασε στην ομάδα. Στον Ολυμπιακό ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός και τραυματισμούς είχε και δεν προσέφερε τα ανάλογα. Όπως υπήρξαν και άλλες περιπτώσεις Ιβήρων χαφ που δεν... τράβηξαν όπως του Τιάγκο Σίλβα.

Στα 24 χρόνια του ο Πέπε Ροντρίγκες βρήκε ξανά τον ποδοσφαιρικό του... παράδεισο στην Πορτογαλία. Εκεί όπου φέτος με τη φανέλα της Φαμαλικάο κάνει σεζόν με 30 ματς και με 3 γκολ και 5 ασίστ. Ο Πέπε που είναι εξαροοκτάρι αλλά παίζει και ως δεκάρι στον Ολυμπιακό έπαιξε μόλις 13 ματς έχοντας 1 ασίστ.

Πέπε

Προφανώς και με αυτές τις εμφανίσεις ο Πέπε κερδίζει πολλούς πόντους στο πορτογαλικό πρωτάθλημα (όπου φαίνεται πως ο ίδιος θα ήθελε να συνεχίσει και εκεί και αισθάνεται πιο καλά στη χώρα του), ωστόσο σε αυτή τη φάση δείχνει εξαιρετικά δύσκολο να μπορέσει να εξαργυρώσει αυτή του την παρουσία στα χρήματα που θα ήθελε να πάρει ο Ολυμπιακός από μία ενδεχόμενη μεταγραφή του (καθώς ο Πέπε είναι δανεικός στη Φαμαλικάο).

 

Αυτό που φαίνεται πάντως είναι ο Ολυμπιακός να επιδιώξει να δώσει με μεταγραφή τον παίκτη. Τώρα εάν δεν βρεθεί πρόταση ή προτάσεις που να τον καλύπτουν τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν ενόψει καλοκαιριού. Σε ένα ρόστερ βέβαια που δεν έχει και λίγα δεκάρια (βάζοντας φυσικά μέσα και τον Φορτούνη) ενώ για αυτή τη θέση έχει αποκτηθεί και ο Καρβάλιο. Εάν βέβαια δεν βρεθεί λύση αποχώρησης ή μεταγραφής ο Πέπε θα πρέπει να αξιοποιηθεί του χρόνου από τον Ολυμπιακό.

Ο Πέπε συνολικά στη Φαμαλικάο έχει κάνει 48 αγώνες με 3 γκολ και 5 ασίστ. Έχει αναδειχθεί από τις Ακαδημίες της Μπενφίκα και έχει θητεία και σε Μπενφίκα Β', Βιτόρια Γκιμαράες και Εστορίλ. Σε επίπεδο εκπροσώπησης μάνατζερ του είναι ο Ουλίσες Σάντος που έχει συνεργαστεί ιδιαίτερα με τον Ολυμπιακό αλλά και με άλλες ελληνικές ομάδες.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα