Ολυμπιακός: Τι περιμένει από Ροντρίγκες και Καρβάλιο με ΑΕΚ ο Μαρτίνς

Ολυμπιακός: Τι περιμένει από Ροντρίγκες και Καρβάλιο με ΑΕΚ ο Μαρτίνς

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του ένα ντέρμπι με την ΑΕΚ και ο Πορτογάλος ποντάρει στα χαρακτηριστικά των δύο αυτών παικτών του.

Από τη μία είναι ο Γκάρι Ροντρίγκες που ως εξτρέμ - εάν βγάλουμε εκτός τον Μασούρα και τον Βαλμπουενά - έχει δείξει την πιο καλή εικόνα από κάθε άλλον νεοφερμένο ακραίο επιθετικό του ρόστερ και γενικά ένα αγωνιστικό πρόσωπο που τον κατατάσσει στους πιο καλούς εξτρέμ της ομάδας του Ολυμπιακού. Από την άλλη είναι ο Ζοάο Καρβάλιο που έχει ποιοτικά και τεχνικά χαρακτηριστικά που χρειάζεται ο σύλλογος.

Πρόκειται για δύο παίκτες που αγωνιστικά δεν έχουν πιάσει ακόμα το peak τους σε σχέση με τους Πειραιώτες. Που δεν έχουν δώσει ακόμα το 100%. Ο Ροντρίγκες μπορεί να βγάλει αρκετά περισσότερα πράγματα σε επίπεδο σκοραρίσματος και όχι μόνο και ο Καρβάλιο να δώσει έξτρα στοιχεία σε δημιουργία και από στατικές φάσεις. Κυρίως να δώσουν το στοιχείο του απρόβλεπτου στο παιχνίδι και της ατομικής ενέργειας, που αναμφίβολα έχουν.

Και αυτό ακριβώς περιμένει από εκείνους ο προπονητής τους ενόψει και του αγώνα με την ΑΕΚ ενώ μέσα στον Απρίλιο ο Ολυμπιακός έχει και άλλα τρία σημαντικά ματς. Το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τα δύο παιχνίδια ημιτελικών με τον ΠΑΟΚ. Όλα ματς με μεγάλη σημασία.

Προφανώς και χωρίς δοκιμές ουσίας δεν είναι δεδομένο πως και οι 2 παίκτες θα είναι βασικοί με την ΑΕΚ. Έχουν όμως τις πιθανότητές τους.

 

Ο Γκάρι Ροντρίγκες, που έχει στεφθεί πρωταθλητής Τουρκίας, με τη τη φανέλα του Ολυμπιακού έχει φέτος 15 ματς με 4 γκολ και 1 ασίστ. Ο Καρβάλιο από την άλλη έχει έναν αγώνα στον Ολυμπιακό Β' και 8 ματς στον Ολυμπιακό με 3 ασίστ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα