Ολυμπιακός: Το «παράθυρο» για Ζάχαβι και οι ανταγωνιστές (vid)

Ολυμπιακός: Το «παράθυρο» για Ζάχαβι και οι ανταγωνιστές (vid)

Ολυμπιακός: Το «παράθυρο» για Ζάχαβι και οι ανταγωνιστές (vid)

bet365

Ο έμπειρος διεθνής επιθετικός, Εράν Ζάχαβι, δεν έχει... χαθεί ολοκληρωτικά για τον Ολυμπιακό σύμφωνα με τις πηγές που υπάρχουν από το Ισραήλ.

Ο Εράν Ζάχαβι έχοντας μείνει ελεύθερος από τη PSV Αϊντχόφεν σύμφωνα με τις πηγές από το Ισραήλ δεν έχει πάρει ακόμα τις τελικές του αποφάσεις. Δεν έχει δηλαδή διαλέξει τον επόμενο ποδοσφαιρικό του προορισμό, παρά το πρέσινγκ συλλόγων, όπως η Μποταφόγκο. Ο έμπειρος Ισραηλινός πάντα με βάση την ίδια πληροφόρηση θέλει να καταλήξει στην απόφασή του μόλις γίνει εντελώς καλά μετά τον τραυματισμό του και το χειρουργείο του.

Το portal Οne.co.il σημειώνει πως μόλις τελειώσει το στάδιο της επανένταξής του (αποκατάστασής του) θα επιλέξει την ομάδα του. Ο Ολυμπιακός παρουσιάζεται να έχει ακόμα τις πιθανότητές του (πως υπάρχει ακόμα... παράθυρο για τον παίκτη) ενώ στις ανταγωνίστριές του είναι κυρίως η Μακάμπι Τελ Αβίβ, η Μποταφόγκο και η DC United. Γεννηθείς το 1987 ο διεθνής Ισραηλινός, που ο Ολυμπιακός είχε ασχοληθεί μαζί του και τον Γενάρη, είχε 46 αγώνες την περασμένη σεζόν στην Αϊντχόφεν με 20 γκολ και 12 ασίστ. Σύμφωνα με τα όσα είχαν διαρρεύσει το προηγούμενο διάστημα ο Ολυμπιακός του προσέφερε 2 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Ο Ζάχαβι - που είναι κάτοχος και γαλλικού διαβατηρίου - αναδείχθηκε από τις Ακαδημίες της Χαποέλ Τελ Αβίβ και στην καριέρα του έχει παίξει σε Ισραήλ, Ιταλία, Κίνα και Ολλανδία. Στην Αϊντχόφεν είχε 79 αγώνες με 37 γκολ και 16 ασίστ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα