Ολυμπιακός: Ο κομβικός ρόλος (και) του Καρεμπέ για το deal με Μαρσέλο 

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο κομβικός ρόλος (και) του Καρεμπέ για το deal με Μαρσέλο 

bet365

Ο Γάλλος αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ, είχε και αυτός σημαντικό ρόλο στη συμφωνία με τον Βραζιλιάνο σταρ και άλλοτε αρχηγό της Ρεάλ.

Ο Μαρσέλο μπορεί να έχει φτάσει στα 34 του χρόνια, ωστόσο όπως ήδη έχετε διαβάσει στο Gazzetta είχε αρκετές κρούσεις στα χέρια του και από μεγάλα πρωταθλήματα. Προτάσεις από Πρωταθλήματα όπως από Premier, Serie A, La Liga και Ligue 1.

Ο Ολυμπιακός είχε βάλει στο... σημάδι τη δύσκολη περίπτωσή του (δηλαδή τον είχε στη λίστα του εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα), ωστόσο έπρεπε να περιμένει για να το τι αποφάσεις θα πάρει ο Βραζιλιάνος για το μέλλον και την καριέρα του. Να περιμένει μέχρι και τις αρχές Σεπτεμβρίου, οπότε τον έκλεισε και τον δήλωσε στην ευρωπαϊκή λίστα.

Για την περίπτωση της συμφωνίας με τον Μαρσέλο μεταξύ άλλων σημαντικό ρόλο στις επαφές είχε και ο Κριστιάν Καρεμπέ. Για μία διαδικασία συζητήσεων - που όπως προκύπτει - είχε ξεκινήσει από μεριάς Ολυμπιακού σχεδόν έναν μήνα πριν (με στόχο να κάνει δικό του τον Μαρσέλο).

Μπορεί ο Καρεμπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης να είχε τριετή θητεία (με 82 αγώνες και 4 γκολ), όμως κρατάει ακόμα τις επαφές του. Ο Γάλλος άλλοτε παίκτης (και) του Ολυμπιακού ήταν ένας από τους ανθρώπους που... σκάλισαν το θέμα Μαρσέλο - που είχε μείνει ελεύθερος μετά την αποχώρησή του από τη Ρεάλ, στην οποία υπήρξε εμβληματικός αρχηγός - με άτομα και στελέχη που τον ήξεραν καλά από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Υπήρξε δηλαδή ένας από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού που συνέβαλλε σε αυτή τη μεγάλη προσθήκη. Τελικώς ο έμπειρος αριστερός μπακ έδωσε θετική απάντηση και έπιασε Λιμάνι με συμβόλαιο 1+1 χρόνων και με υψηλότατες ετήσιες απολαβές. Γενικότερα ήταν μία μεγάλη προσπάθεια σε επίπεδο διοίκησης και στελεχών στην ΠΑΕ Ολυμπιακός για να επέλθει από το σπουδαίο deal.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα