Ο Παναθηναϊκός πάει σαν... άλλοτε για να ισοφαρίσει ρεκόρ 28 ετών (vids)

Ο Παναθηναϊκός πάει σαν... άλλοτε για να ισοφαρίσει ρεκόρ 28 ετών (vids)

Newsroom
Ο Παναθηναϊκός πάει σαν... άλλοτε για να ισοφαρίσει ρεκόρ 28 ετών (vids)

bet365

Κόντρα στον Άρη, την Κυριακή, ο Παναθηναϊκός έχει την ευκαιρία να ισοφαρίσει το ρεκόρ από την σεζόν 1994-95.

Η χθεσινή περιπετειώδης, λόγω των πολλών τραυματισμών, νίκη του Παναθηναϊκού επί της Λαμίας, του επέτρεψε να διατηρήσει την διαφορά των τουλάχιστoν 6 βαθμών από τους συνδιεκδικητές του τίτλου, όμως παράλληλα του έδωσε και την ευκαιρία να ισοφαρίσει ένα στοιχειωμένο ρεκόρ του.

Ένα ρεκόρ που ούτε λίγο, ούτε πολύ, μετράει 28 χρόνια, από την σεζόν 1994-95 συγκεκριμένα. Αυτό της καλύτερης αφετηρίας στο πρωτάθλημα, με το μεγαλύτερο σερί νικών.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετράει φέτος 8 νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές της Super League, ενώ η τότε ο Χουάν Ραμόν Ρότσα, είχε κάνει 9 στα 9, με το σερί της να σταματά στο Καυτανζόγλειο, με την λευκή... ισοπαλία κόντρα στον Ηρακλή.

ΣΕΖΟΝ 1994-95

  1. Απόλλων Αθήνών-Παναθηναϊκός 2-3
  2. Παναθηναϊκός-Εδεσσαϊκός 4-1
  3. Ιωνικός-Παναθηναϊκός 2-5
  4. ΟΦΗ-Παναθηναϊκός 0-2
  5. Παναθηναϊκός-Αθηναϊκός 1-0
  6. Καβάλα-Παναθηναϊκός 1-5
  7. Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 3-0
  8. ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 0-1
  9. Παναθηναϊκός-Εθνικός 3-0
  10. Ηρακλής-Παναθηναϊκός 0-0

Θυμίζουμε πως την χρονιά εκείνη, ο Παναθηναϊκός είχε κατακτήσει με χαρακτηριστική άνεση το πρωτάθλημα, έχοντας 16 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο Ολυμπιακό. Οι «πράσινοι» τελείωσαν με 83 βαθμούς, οι «ερυθρόλευκοι» με 67, ενώ στην τρίτη θέση ήταν ο ΠΑΟΚ με 65.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα