ΕΠΟ: Ικανοποιεί το αίτημα του ΠΑΟΚ, στέλνοντας το video του πέναλτι σε UEFA και Ομοσπονδίες

Newsroom
ΕΠΟ: Ικανοποιεί το αίτημα του ΠΑΟΚ, στέλνοντας το video του πέναλτι σε UEFA και Ομοσπονδίες

bet365

Η ΕΠΟ ικανοποιεί το αίτημα του ΠΑΟΚ στέλνοντας το βίντεο με τον Τρεϊμάνις να παίρνει πίσω το πέναλτι, προς τις ομοσπονδίες της Πορτογαλίας και της Λετονίας και την Επιτροπή Διαιτησίας της UEFA.

Ο ΠΑΟΚ έστειλε επιστολή στην ΕΠΟ σχετικά με την διαιτησία που είχε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ.Καραϊσκάκης» από τον Τρεϊμάνις και την ομάδα του.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» ζήτησε να ακολουθηθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες, έτσι ώστε να γίνουν γνωστοί οι διάλογοι των δύο διαιτητών για την συγκεκριμένη φάση και να ενημερωθεί για το τι συνέβη μεταξύ τους, όπως έχει το δικαίωμα. Έτσι, θα λυθεί το μυστήριο αναφορικά με την τελική απόφαση του Τρεϊμάνις που αρχικα υπέδειξε την παράβαση και το πέναλτι, βγάζοντας μάλιστα και κίτρινη κάρτα στον Μπα.

Η Ομοσπονδία με τη σειρά της ενημερώνει ότι θα ικανοποιήσει το αίτημα του ΠΑΟΚ με την προβολή του video στις ομοσπονδίες της Πορτογαλίας και της Λετονίας και την Επιτροπή Διαιτησίας της UEFA.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Η ΕΠΟ και η ΚΕΔ αναφέρουν στην από 26/7/2022 ανακοίνωσή τους ότι οποιεσδήποτε διαιτητικές αποφάσεις ξένων διαιτητών (εφόσον κρίνονται ως σοβαρές) θα αποστέλλονται μέσω βίντεο στις αντίστοιχες ομοσπονδίες και στην UEFA.

Λάβαμε επιστολή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την οποία ζητούν την αποστολή σχετικού βίντεο που αφορά στην ακύρωση κατακυρωθέντος πέναλτι, μετά την ανασκόπηση μέσω VAR, υπέρ της ομάδας τους στον πρόσφατο αγώνα μεταξύ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και ΠΑΟΚ.

Το αίτημα αυτό θα ικανοποιηθεί με την αποστολή του βίντεο προς τις ομοσπονδίες της Πορτογαλίας και της Λετονίας και την Επιτροπή Διαιτησίας της UEFA.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα