Μεταξάς: «Στο τέλος μέτρησε η κούραση»

Newsroom
Μεταξάς: «Στο τέλος μέτρησε η κούραση»

bet365

Ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, Ηρακλής Μεταξάς στάθηκε στην κούραση των παικτών του μετά και το ματς Κυπέλλου, μένοντας ευχαριστημένος από το πάθος των παικτών του στη Τούμπα.

Ο Αστέρας Τρίπολης παρότι προηγήθηκε με 2-0 του ΠΑΟΚ στη Τούμπα ναι μεν δεν έχασε, αλλά έφυγε με τον ένα βαθμό, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στην τελευταία φάση του αγώνα (2-2). Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Ηρακλής Μεταξάς μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Νομίζω στο τέλος μέτρησε η κούραση μας. Μην ξεχνάμε είχαμε το παιχνίδι στο Κύπελλο, που κράτησε 120 λεπτά. Πολλά παιδιά ήρθαν με ίωση, άλλα δεν κάναν προπονήσεις. Κάναμε και αυτές τις αλλαγές αλλά δεν αντέξαμε έως το 96', αν δεν ήταν τα πέντε λεπτά των καθυστερήσεων, ίσως είχαμε κερδίσει.

Από την λειτουργία και το πάθος αλλά και την τακτική είμαι ευχαριστημένος. Μας βγήκε. δεν βάλαμε παραπάνω γκολ, αλλά μου αρέσει όταν ακολουθούν το πλάνο και βγαίνει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα