Αϊτόρ: «Έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου πως θα γυρίσω πιο δυνατός»

Αϊτόρ: «Έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου πως θα γυρίσω πιο δυνατός»

Σωτήρης Μυκονίου
Αϊτόρ: «Έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου πως θα γυρίσω πιο δυνατός»

bet365

Ο Αϊτόρ γνωστοποίσε και ο ίδιος μέσω ανάρτησής του στο Instagram την ρήξη πρόσθιου χιαστού και τόνισε πως έχει υποσχεθεί στον εαυτό του πως θα γυρίσει ακόμη πιο δυνατός.

Ο Ισπανός εξτρέμ πόσταρε μία φωτογραφία από την στιγμή του τραυματισμού του στο Instagram και επιβεβαίωσε και ο ίδιος την διάγνωση της ρήξης πρόσθιου χιαστού την οποία υπέστη.

Ο Αϊτόρ τόνισε πως υποσχέθηκε στον εαυτό του να γυρίσει πιο δυνατός και πως αυτός ο τραυματισμός είναι απλώς μία... λακούβα στον δρόμο του για την επιτυχία.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Αϊτόρ:

«Οι εξετάσεις που έκανα χθες το βράδυ επιβεβαίωσαν πως έχω υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό μου γόνατο. Έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου πως θα επιστρέψω καλύτερος και πιο δυνατός. Είναι απλώς μία λακούβα στον δρόμο μου. Ευχαριστώ πολύ για όλα τα μηνύματα και την υποστήριξη. Τα λέμε σύντομα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα