ΑΕΚ: Ενδεκάδα με Σιντιμπέ αριστερό μπακ εναντίον του Λεβαδειακού

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Ενδεκάδα με Σιντιμπέ αριστερό μπακ εναντίον του Λεβαδειακού

bet365

Ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ ξεκινάει στη θέση του αριστερού μπακ και τους βασικούς στα τελευταία παιχνίδια να επιστρέφουν στο αρχικό σχήμα της ΑΕΚ για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό.

Οι απουσίες των Μοχαμαντί και Χατζισαφί άφησαν χωρίς καθαρό αριστερό μπακ την ΑΕΚ για το ματς με τον Λεβαδειακό και ο Ματίας Αλμέιδα αναγκάζεται να καλύψει τη θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας με τον Σιντιμπέ.

Από εκεί και πέρα στο αρχικό σχήμα της ΑΕΚ επιστρέφουν οι βασικές επιλογές των τελευταίων αγώνων πρωταθλήματος, οι περισσότεροι εκ των οποίων είχαν πάρει ανάσες στο ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Αθανασιάδης είναι στο τέρμα, οι Βίντα, Μουκουντί και Ρότα συμπληρώνουν την τετράδα της άμυνας, ο Σιμάνσκι επιλέγεται σε ρόλο κόφτη με τον Γκατσίνοβιτς αριστερά, τον Ελίασον δεξιά και ελαφρώς πιο μπροστά τον Πινέδα, ενώ στην επίθεση πλάι στον Αραούχο επανέρχεται στην ενδεκάδα ο Λιβάι Γκαρσία.

Στον πάγκο για την Ένωση είναι οι Στάνκοβιτς, Τζαβέλλας, Μήτογλου, Ραντόνια, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Γιόνσον, Κοσίδης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα