Ολυμπιακός: Η «αποθέωση» του Πασχαλάκη από τον Μίτσελ (vid)

Ολυμπιακός: Η «αποθέωση» του Πασχαλάκη από τον Μίτσελ (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η «αποθέωση» του Πασχαλάκη από τον Μίτσελ (vid)

bet365

Ο Ισπανός προπονητής έχει μείνει τρομερά ευχαριστημένος από τον Έλληνα διεθνή γκολκίπερ και μετά τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Φραϊμπουργκ.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης με τις εμφανίσεις του έχει δείξει πως είναι ο κορυφαίος γκολκίπερ της φετινής σεζόν στον Ολυμπιακό. Ναι το δείγμα του δεν είναι το μεγάλο από πλευράς αγώνων αλλά αυτό έχουμε. Και σύμφωνα με αυτό είναι ο πλέον σταθερός και αξιόπιστος για φέτος.

Μετά και το παιχνίδι με τη Φράϊμπουργκ ο έμπειρος και διεθνής γκολκίπερ εισέπραξε μόνο θετικά σχόλια μέσα στον Οργανισμό του Ολυμπιακού. Ο ίδιος ο Μίτσελ φρόντισε να τον συγχαρεί και το έκανε και δημόσια με τις δηλώσεις του.

Ο ίδιος ο Μίτσελ επισήμανε για αυτόν πως «η αλήθεια είναι ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα πέρασε από το μυαλό μου ότι ήταν μία από τις κορυφαίες εμφανίσεις Έλληνα τερματοφύλακα στην Ευρώπη. Νομίζω ότι είναι προφανές και αδιαμφισβήτητο ότι χρειάζεται να δουλέψουμε πολλά πράγματα. Οι ποδοσφαιριστές δουλεύουν πολύ και φαίνεται η βελτίωση αυτή και προφανώς πρέπει να δουλέψουμε στη διακοπή.

ΜΙΤΣΕΛ1

Φαίνεται ότι τρώει πολύ και θα ήταν πολύ ακριβό το κέρασμα (σε ερώτηση για το εάν θα τον κεράσει). Να περάσει λίγο ο καιρός και ελπίζω να τα καταφέρω». Ο 33χρονος Πασχαλάκης αυτή τη στιγμή δείχνει πως οδεύει προς την καθιέρωσή του ως βασικός στον Ολυμπιακό και στο χέρι του είναι το να συνεχίσει το ίδιο καλά. Σημειωτέον πως έχει 3 ματς με τον Ολυμπιακό έχοντας δεχθεί μόνο 1 γκολ, στον αγώνα στη Γερμανία.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα