ΠΑΣ Γιάννινα: Θλάση πρώτου βαθμού ο Κιάκος, κάκωση ο Καραχάλιος

Φώτης Καρακούσης
ΠΑΣ Γιάννινα: Θλάση πρώτου βαθμού ο Κιάκος, κάκωση ο Καραχάλιος

bet365

Άσχημα τα νέα για τον ΠΑΣ Γιάννινα όσον αφορά το ιατρικό δελτίο, καθώς ο Γιάννης Κιάκος υπέστη θλάση πρώτου προς δεύτερου βαθμού στο τετρακέφαλο και θα χάσει τα υπόλοιπα τρία ματς όπως και οι Ριένστρα, Πριόρ. Κάκωση ο Καραχάλιος θα δώσει αγώνα για να προλάβει το ματς με ΠΑΟΚ.

Μπορεί στον ΠΑΣ Γιάννινα να χαίρονται την σπουδαία νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης και μάλιστα με ανατροπή, ωστόσο τα νέα για τους Ηπειρώτες όσον αφορά το ιατρικό δελτίο μόνο ευχάριστα δεν είναι. Και πως να είναι όταν η διάγνωση για τον Γιάννη Κιάκο ήταν θλάση πρώτου προς δεύτερου βαθμούς στον τετρακέφαλο, όπερ σημαίνει πως θα μείνει εκτός για τα επόμενα τρία παιχνίδια πριν την διακοπή για το Μουντιάλ.

Εκτός για το ίδιο διάστημα θα είναι και οι Ριένστρα και Πριόρ, με τα προβλήματα για τον Θανάση Στάικο να μην σταματάνε εκεί. Συγκεκριμένα ο Ζήσης Καραχάλιος έχει υποστεί κάκωση στον δικέφαλο και η συμμετοχή του στην αναμέτρηση του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ είναι από εξαιρετικά δύσκολη έως αμφίβολη. Στον αντίποδα επιστρέφει ο Απόστολος Σταματελόπουλος που θα είναι στην διάθεση του προπονητή του για την αναμέτρηση με τον «δικέφαλο του βορρά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα