Ολυμπιακός: Ο Μίτσελ έκανε και δοκιμή για το ντέρμπι με Σισέ και Σωκράτη στο κέντρο της άμυνας

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Μίτσελ έκανε και δοκιμή για το ντέρμπι με Σισέ και Σωκράτη στο κέντρο της άμυνας

bet365

Ο Ισπανός τεχνικός δεν έκανε μόνο δοκιμές για το Ολυμπιακός - Ναντ αλλά και για το προσεχές ντέρμπι της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό.

Μία εκτίμηση 11άδας που υπάρχει για το Ολυμπιακός - Ναντ σύμφωνα και με τις δοκιμές είναι η εξής: Τζολάκης - Βρουσάι, Ρέτσος, Καλογερόπουλος, Ανδρούτσος - Κούντε, Μπουχαλάκης - Μπόουλερ, Ουί Τζο, Αραμπί - Αμπουμπακάρ Καμαρά. Επίσης σε βασική δοκιμή είχε και ένα σχήμα 4-4-2 με Αραμπί - Καμαρά ή Αραμπί - Ουί Τζο. Στην παραπάνω 11άδα θα μπορούσε να υπάρξει η πιθανότητα να μην ξεκινήσει ο Αραμπί αλλά ο Ισπανός τεχνικός περίπου τέτοιες δοκιμές έχει κάνει.

Όμως ο έμπειρος Ίβηρας τεχνικός έκανε διάφορες δοκιμές και για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την Κυριακή. Δοκιμές όπως με άμυνα με Άβιλα, Σωκράτη, Σισέ και Ρέαμπτσιουκ (με Πασχαλάκη τέρμα) ενώ είχε και δοκιμή με τον Ντόι ως εξάρι. Το... τεστάρισμα με τον νεαρό Ντόι ως εξάρι εννοείται πως για ένα τέτοιο παιχνίδι αναφέρεται ως μία καταγραφή δοκιμής και τίποτε παραπάνω, τουλάχιστον σε αυτή τη φάση. Προφανώς για τον Παναθηναϊκό δεν θέλει να ανοίξει για τα καλά τα χαρτιά του παρότι φαίνεται πως το επικρατέστερο αγωνιστικό του σχέδιο θα είναι με 4-3-3 και βασικό φορ τον Μπακαμπού.

Βέβαια ο Μίτσελ θα πρέπει να περιμένει και την Παρασκευή και το Σάββατο για να έχει ολοκληρωμένη εικόνα για τις ενδεχόμενες απουσίες ή και επιστροφές του. Π.χ. παίκτες όπως οι Γκάρι Ροντρίγκες και Ουσεϊνού Μπα μένει να φανεί εάν θα είναι ΟΚ για το ματς της Κυριακής.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα