Παναθηναϊκός – Ατρόμητος: Συγκίνηση με την βράβευση του Μαραγκού (vid)

Newsroom
Παναθηναϊκός – Ατρόμητος: Συγκίνηση με την βράβευση του Μαραγκού (vid)

bet365

Ο Παναθηναϊκός πριν την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο βράβευσε τους Σπύρο Μαραγκό και Γιόζεφ Βάντσικ με την συγκίνηση για τον παλαίμαχο μέσο που δίνει την δική του μάχη να είναι μεγάλη.

Όπως σε κάθε εντός έδρας ματς του Παναθηναϊκού, έτσι και σε αυτό με τον Ατρόμητο, οι «πράσινοι» βράβευσαν ποδοσφαιριστές που έχουν γράψει την δική τους ιστορία με το «τριφύλλι». Σήμερα την τιμητική τους είχαν δύο ακόμα σπουδαίοι άσοι, ο Σπύρος Μαραγκός και ο Γιόζεφ Βάντσικ. Ο παλαίμαχος μέσος συγκίνησε τους πάντες λόγω του γνωστού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει και το οποίο δεν σταματά να παλεύει δείχνοντας πως εκτός από τα γήπεδα, είναι μεγάλος μαχητής και στην ζωή. Όσο για το «βουνό» αποθεώθηκε από τον κόσμο, καθώς ο Πολωνός τερματοφύλακας είναι ίσως ο καλύτερος παίκτης του Παναθηναϊκού στην συγκεκριμένη θέση στην ιστορία του Συλλόγου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα