Οι μεταγραφικές προτεραιότητες του Παναθηναϊκού για τον Ιανουάριο

Οι μεταγραφικές προτεραιότητες του Παναθηναϊκού για τον Ιανουάριο

Νίκος Αθανασίου
Οι μεταγραφικές προτεραιότητες του Παναθηναϊκού για τον Ιανουάριο

bet365

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε έναν μαγικό πρώτο γύρο και πλέον σε πρώτο πλάνο μπαίνει η ενίσχυση ενόψει του χειμερινού παζαριού, με το Τριφύλλι να αναζητά έναν δημιουργικό μέσο και δύο ακραίους μεσοεπιθετικούς για να δυναμώσει το έμψυχο δυναμικό του.

Δώδεκα νίκες, μία ισοπαλία, 37 βαθμοί στον πρώτο γύρο για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος με σημαντική διαφορά από ΑΕΚ(-8), Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ(-12). Η δουλειά του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκανε την διαφορά, ο Σέρβος προπονητής εκμεταλλεύθηκε όλους τους παίκτες του ρόστερ, ωστόσο, εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο και σε συνδυασμό με τους σοβαρούς τραυματισμούς του Αϊτόρ και του Τρουιγιέ, το Τριφύλλι θα είναι απόλυτα ενεργό και δραστήριο στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό που υπάρχει αυτή την στιγμή στο ''πράσινο στρατόπεδο'', ο σύλλογος θα αναζητήσει τις εξής προσθήκες:

  • Έναν κεντρικό δημιουργικό μέσο, ένα ''8-10'' που θα μπορεί να κάνει την διαφορά στη παραγωγή φάσεων και να προσθέσει γκολ που αυτή την στιγμή δεν παίρνει από τους κεντρικούς του χαφ ο Παναθηναϊκός. Από τα 24 γκολ της ομάδας στο πρωτάθλημα, μόνο ο Τσέριν έχει σκοράρει από τους παίκτες του άξονα, μόλις ένα γκολ, στην πεντάρα επί του Βόλου.
  • Έναν ακραίο μεσοεπιθετικό που θα καλύψει το κενό του Αϊτόρ και μαζί με τον Μπένιαμιν Βέρμπιτς θα δημιουργήσουν ένα νέο δίδυμο στο αριστερό άκρο της επίθεσης.
  • Ακόμη έναν ακραίο μεσοεπιθετικό που θα αγωνίζεται κατά βάση στο δεξί άκρο της επίθεσης και θα αποτελεί εναλλακτική λύση του Σεμπαστιάν Παλάσιος, μιας και αυτή την στιγμή δεν υπάρχει τέτοια επιλογή στο ρόστερ.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο Παναθηναϊκός στοχεύει στην ποιοτική του αναβάθμιση στο επιθετικό κομμάτι για να υπάρχουν περισσότερες και ποιοτικότερες λύσεις στα χέρια του προπονητή, ο οποίος είναι το απόλυτο ''αφεντικό'' στο ποδοσφαιρικό τμήμα, άρα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε κάθε προσθήκη.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα