Ολυμπιακός: Οι γκολάρες του Μαρσέλο και η διαφορετική θεώρηση Μίτσελ για τον Βραζιλιάνο

Ολυμπιακός: Οι γκολάρες του Μαρσέλο και η διαφορετική θεώρηση Μίτσελ για τον Βραζιλιάνο

Δημήτρης Τομαράς Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Οι γκολάρες του Μαρσέλο και η διαφορετική θεώρηση Μίτσελ για τον Βραζιλιάνο

bet365

Η κουβέντα για το μέλλον του Μαρσέλο στον Ολυμπιακό ανοίγει πάλι με τον αποκλεισμό του από την αποστολή με τον Ιωνικό. Γράφει ο Δημήτρης Τομαράς.

Ο Μαρσέλο απασχολεί την επικαιρότητα του Ολυμπιακού και τις πρώτες ημέρες του 2023. Όχι όμως για τους λόγους που θα ήθελε ο ίδιος.

Ο αποκλεισμός του από την αποστολή του Ολυμπιακού από το ματς με τον Ιωνικό ήταν η τελευταία χρονικά εξέλιξη που δείχνει ότι υπάρχουν διαφοροποιήσεις στη θεώρηση των πραγμάτων μεταξύ του Βραζιλιάνου σταρ του πειραϊκού συλλόγου και του Μίτσελ. Το δε μήνυμα του έμπειρου μπακ για το επίπεδο της ετοιμότητάς του και ότι είναι καλά δείχνει και τη... διαφωνία - εάν μπορούμε να το θέσουμε έτσι - των 2 πλευρών αλλά και τη διάθεση / στάση του Μαρσέλο.

Ο Ίβηρας κόουτς δείχνει να έχει μία άλλη άποψη. Όπως την είχε και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Και τότε ο Μαρσέλο είχε εκφραστεί μέσω των social media για το αγωνιστικό του status.

Άρα οδηγούμαστε στο ότι Μαρσέλο και Μίτσελ έχουν κατά νου μία διαφορετική εικόνα για την κατάσταση του έμπειρου παίκτη. Με αυτήν την κατάσταση λοιπόν ανοίγει ξανά αυτό το κεφάλαιο και δεν μπορεί να αποκλειστεί τίποτα ως προς τη συνέχεια.

Και ο Μαρσέλο δεν γίνεται να συνεχίζει να μην παίζει όσο θα ήθελε με ένα τόσο μεγάλο συμβόλαιο και ο Μίτσελ δεν είναι εύκολο και απλό να διαχειρίζεται μία τέτοια πίεση. Ήδη ο Ισπανός... ζορίζεται με το γεγονός ότι πρέπει να παίζουν και ο Χάμες και ο Φορτούνης αλλά και ο Μπιέλ. Προφανώς βέβαια για αυτό υπάρχουν οι προπονητές αλλά δεν είναι και κάτι τόσο εύκολο.

Ναι αδιανόητες οι γκολάρες του Μαρσέλο με τον Ατρόμητο αλλά δεν φτάνουν

Πάνω στο θέμα αυτό με τον Μαρσέλο και το ότι τέθηκε εκτός πλάνων με τον Ιωνικό δεν υπήρξε κάποια επίσημη αντίδραση ή κάτι άλλο από μεριάς του Ολυμπιακού. Ίσως βέβαια αυτό να αλλάξει.

Ωστόσο ένας παίκτης του βεληνεκούς του Μαρσέλο με ένα τόσο... λουσάτο συμβόλαιο πρέπει να δώσει πολλά παραπάνω αγωνιστικά από τις 2 γκολάρες του στο ματς με τον Ατρόμητο για το Novibet Κύπελλο Ελλάδας. Και για τη δική του αγωνιστική φήμη αλλά και σε σχέση με τα όσα περίμενε ή περιμένει από εκείνον ο Ολυμπιακός.

Υπάρχει λύση βέβαια σε αυτόν τον τομέα; Ναι υπάρχει η φόρμουλα του να βρεθεί ο Μαρσέλο στην ετοιμότητα που θα ικανοποιεί το τεχνικό επιτελείο. Στον απαιτούμενο βαθμό της ετοιμότητας.

Το θέμα είναι πως σε αυτή τη φάση ξαναβγαίνει στην επιφάνεια το εξής ερώτημα (το οποίο στο προηγούμενο διάστημα είχε... ακυρωθεί μετά το θετικό πρόσημο με τον Ατρόμητο): θα μείνει ο Μαρσέλο μέχρι το τέλος της σεζόν στον Ολυμπιακό ή όχι; Η απάντηση δεν θα αργήσει να δοθεί, όμως η ουσία είναι πως με αυτά τα δεδομένα προκύπτουν ξανά πιθανότητες για να μην συνεχίσει.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Δημήτρης Τομαράς
Δημήτρης Τομαράς

Ο Δημήτρης Τομαράς είναι γέννημα - θρέμμα Μαρουσιώτης όμως τον... διεκδικούν και άλλες πόλεις. Δημοσιογραφεί εδώ και 20 και πλέον χρόνια και στην οικογένεια του Gazzetta βρίσκεται από την πρώτη ημέρα. Από αυτήν εδώ τη φιλόξενη γωνιά θα συζητάμε κυρίως για Ολυμπιακό αλλά θα καταπιανόμαστε και με αρκετά ακόμα θέματα.