Ρέαμπτσιουκ: «Η Μπολόνια θα προσπαθήσει να τον αποκτήσει πάση θυσία από τον Ολυμπιακό», λένε οι Ιταλοί

Ρέαμπτσιουκ: «Η Μπολόνια θα προσπαθήσει να τον αποκτήσει πάση θυσία από τον Ολυμπιακό», λένε οι Ιταλοί

bet365

Στην Ιταλία τονίζουν ότι η Μπολόνια θα αποκτήσει τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ με κάθε κόστος από τον Ολυμπιακό, με το καθεστώς δανεισμού. 

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ έχει τραβήξει πάνω του ουκ ολίγα βλέμματα από την ευρωπαϊκή αγορά κι η αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό είναι ένα πολύ... ζωηρό σενάριο. Η ομάδα, όμως, που εμφανίζεται έτοιμη να τον αποκτήσει είναι η Μπολόνια.

Οι «ελέφαντες», θα στερηθούν τις υπηρεσίες του τραυματία Ντε Σιλβέστρι και έχουν βγει στην αγορά για να καλύψουν το κενό του. Με δεδομένο ότι ο πρώτος στόχος τους, Ντόιγκ, είναι πολύ ακριβός, ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ έχει σκαρφαλώσει στη λίστα των ανθρώπων της ομάδας.

Χαρακτηριστικά, η ιστοσελίδα «numero-diez.com» αναφέρει:

«Ως γνωστόν, η Μπολόνια αναζητά αριστερό μπακ μετά τον τραυματισμό του Λορέντζο Ντε Σιλβέστρι. Όπως αναφέρει ο Nicolò Schira, οι ροσομπλού πάνε δυνατά για την απόκτηση του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος αποτιμάται στα 5 εκατομμύρια από τον Ολυμπιακό.

 

Ο Τζιοβάνι Σαρτόρι θα πρόσφερε περίπου 4 εκατομμύρια ευρώ για το δανεισμό με ρήτρα αγοράς του. Ο πρώτος στόχος, Ντόιγκ, κοστίζει ακριβά κι η Μπολόνια θα προσπαθήσει πάση θυσία να κάνει δικό της τον Μολδαβό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα