Ολυμπιακός: Η καθυστέρηση του Λάτο δίνει προβάδισμα στον Σουάζο

Ολυμπιακός: Η καθυστέρηση του Λάτο δίνει προβάδισμα στον Σουάζο

Newsroom
Ολυμπιακός: Η καθυστέρηση του Λάτο δίνει προβάδισμα στον Σουάζο

bet365

Ο Ολυμπιακός όσο ο Λάτο καθυστερεί να πάρει απόφαση, στρέφεται περισσότερο στην περίπτωση του Σουάζο.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν φαίνονται διατεθειμένοι να περιμένουν ακόμα για πολύ την απόφασή του Ισπανού αριστερού μπακ για το αν θα αποχωρήσει ή όχι από την Βαλένθια και όσο περνούν οι μέρες τείνουν περισσότερο να κλείσουν την περίπτωση του Χιλιανού μπακ.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε χιλιανό μέσο την Παρασκευή (06/01), ο Ολυμπιακός προέβη σε επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Γκαμπριέλ Σουάζο και οι διαπραγματεύσεις είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο, όπως επιβεβαιώνεται και από το ρεπορτάζ.

Υπενθυμίζουμε πως ο 25χρονος Χιλιανός αριστερός μπακ έμεινε ελεύθερος από την Κόλο Κόλο με την έναρξη του χειμερινού μεταγραφικού παραθύρου.

Σύμφωνα πάντως με όσα είπε ο προπονητής της Βαλένθια, Τζενάρο Γκατούζο σε ερώτηση που του τέθηκε, ο ίδιος πιστεύει πως ο Λάτο δεν θα αποχωρήσει τελικά και θα παραμείνει στην ομάδα μέχρι το καλοκαίρι που ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με τις «νυχτερίδες».

 

Με τα υπάρχοντα δεδομένα, αφότου έρθει είτε ο Σουάζο είτε ο Λάτο, από τον Ολυμπιακό αναμένεται να υπάρξει και μία αποχώρηση στην συγκεκριμένη θέση. Οι Μαρσέλο και Ρέαμπτσιουκ συμπερίληφθηκαν κανονικά στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Βόλο, όμως για τον δεύτερο υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από ιταλικές ομάδες και περισσότερο από την Μπολόνια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα