Παναθηναϊκός: Με Ταβάρες, Σπόραρ, αλλά και τρεις απουσίες κόντρα στον ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός: Με Ταβάρες, Σπόραρ, αλλά και τρεις απουσίες κόντρα στον ΠΑΟΚ

Σωτήρης Μυκονίου
Παναθηναϊκός: Με Ταβάρες, Σπόραρ, αλλά και τρεις απουσίες κόντρα στον ΠΑΟΚ

bet365

Με μία επιστροφή, αλλά και τρεις απουσίες θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός, αφού ο Σπόραρ θα είναι κανονικά διαθέσιμος, αλλά όχι και οι Μάγκνουσον, Κλέινχεϊσλερ και Κουρμπέλης.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε αποφασίσει να συμπεριλάβει για πρώτη φορά στην αποστολή του «τριφυλλιού» τον Ούγγρο επιθετικό μέσο, όμως μία ίωση τον έθεσε εκτός την τελευταία στιγμή ενώ ταυτόχρονα ο Μάγκνουσον έμεινε εκ νέου εκτός, αφού δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει ακόμα την θλάση που αποκόμισε από το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Γνωστή ήταν η απουσία του Κουρμπέλη, που επιλέχθηκε για να εκτίσει την ποινή του στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Κάπως έτσι ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί στο ντέρμπι της Κυριακής (22/01-19:30) κόντρα στον ΠΑΟΚ για την 19η αγωνιστική της Superleague με μόλις μία επιστροφή σε σχέση με τον μεσοβδόμαδο αγώνα του Novibet Κυπέλλου Ελλάδος, εκείνη του Άντρατζ Σπόραρ, που είχε μείνει εκτός λόγω ίωσης την τελευταία στιγμή. Έκπληξη αποτελεί η πρώτη συμμετοχή στην αποστολή της πρώτης ομάδας για τον 23χρονο Μιγκέλ Ταβάρες.

Το πρόγραμμα σήμερα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, τακτική και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Θεραπεία έκανε ο Μάγκνουσον.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού:

Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Σαβιέρ, Καμπετσής, Ταβάρες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα