Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνεθ θα κάνει αλλαγές για το κομβικό παιχνίδι στην Τρίπολη με τον Αστέρα

Ο Αλεξανδρόπουλος

bet365

Ο Ισπανός προπονητής θα κάνει ορισμένες αναγκαστικές αλλαγές στην 11άδα του Ολυμπιακού μετά τον αγώνα με τη Γουέστ Χαμ και ενόψει της αναμέτρησης της Τρίπολης.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ από μέρους του θα έχει απουσίες από το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Μία κομβική αναμέτρηση για τους Ερυθρόλευκους την Κυριακή για τη Stoiximan Super League 1. Υπάρχει και το ενδεχόμενο να μην έχει διαθέσιμο για την ομάδα του Ολυμπιακού τον Πορόζο ενώ έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του ο Μαντί Καμαρά, ο Φρέιρε δεν είναι στο 100% ενώ ο Ιμπόρα που έχει επανέλθει στις προπονήσεις έχει να παίξει από τον Σεπτέμβριο στο Πρωτάθλημα.

Σχετικά με την άμυνα ο Ντόι δείχνει φαβορί για τη μία εκ των 2 θέσεων εάν δεν τα καταφέρει ο Πορόζο. Για τον άξονα ο Αλεξανδρόπουλος είναι δυνατός υποψήφιος αντί του Μαντί Καμαρά. Θέση για τη βασική 11άδα διεκδικούν και οι Σκάρπα - Μασούρας και ίσως και ο Σολμπάκεν.

Ως προς τη διάταξη το πιθανότερο μοιάζει να δούμε ένα 4-4-1-1 και όχι ένα 4-3-3, όπως με τη Γουέστ Χαμ. Στην Αγγλία ο φιλοξενούμενος Ολυμπιακός που δεν είχε φοβερές εκπλήξεις στην 11άδα του είχε την εξής διάταξη: κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Πασχαλάκης, τετράδα άμυνας με Ορτέγα, Ρέτσο, Πορόζο και Ροντινέι, κέντρο με Εσε, Αλεξανδρόπουλο και Μαντί Καμαρά και τριάδα μπροστά με Ποντένσε, Φορτούνη και Γιόβετιτς.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα