Ολυμπιακός: Έχει... δρόμο ακόμα για την επάνοδό του ο Φρέιρε

Ολυμπιακός: Έχει... δρόμο ακόμα για την επάνοδό του ο Φρέιρε

Ο Φρέιρε

bet365

Ο έμπειρος στόπερ είναι πιθανό να χρειαστεί και άλλον χρόνο προκειμένου να πιάσει στο 100% της αγωνιστικής του ετοιμότητας και να αρχίσει έτσι να προσφέρει ξανά στον Ολυμπιακό.

Ο Νικολάς Φρέιρε εάν φτάσουμε στην 1η Δεκεμβρίου και δεν έχει επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς θα έχει ένα γεμάτο δίμηνο αγωνιστικής αποχής στην ομάδα του Ολυμπιακού. Υποθετικό το σενάριο αυτό; Μάλλον όχι και τόσο καθώς ο έμπειρος Αργεντίνος και άλλοτε αρχηγός της Πούμας φαίνεται πώς έχει ακόμα... δρόμο μπροστά του για να φτάσει το επιθυμητό επίπεδο και να επανέλθει για τα καλά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των Πειραιωτών. Και αυτό παρότι έδειχνε να έχει βελτιωθεί ως προς το ατομικό του αγωνιστικό και προπονητικό status.

Ήδη το διάστημα που λείπει από την ομάδα του Ολυμπιακού και τα παιχνίδια του (σημειώνεται ξανά ότι έχει να παίξει από την 1η Οκτωβρίου και τον αγώνα με τον ΠΑΣ) είναι σημαντικό και είναι και ο μόνος εκ των βασικών παικτών που δεν έχει γυρίσει. Άρα τα δεδομένα παραμένουν δύσκολα για τον ίδιο ενώ η πιθανότητα ο Ολυμπιακός να πάρει άλλον στόπερ παραμένει, όπως βέβαια και το να κάνει και άλλες προσθήκες στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο Φρέιρε είχε αποκτηθεί ως δανεικός από την Πούμας (με τις αρχικές πληροφορίες να κάνουν λόγο και για οψιόν αγοράς). Ο 29χρονος, που έχει και ισπανικό διαβατήριο, έχει 9 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό. Το κενό του καλύπτει ο Πορόζο που όμως δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο και με τον γνωστό περιορισμό που υπάρχει με πέντε ξένους δεν είναι πάντα εύκολο να χωρέσουν στο πλάνο του κόουτς όλοι οι παίκτες που θέλει (και δεν έχουν κοινοτικό διαβατήριο).

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα