Ολυμπιακός: Στο 100% η ετοιμότητα των Ντόι και Ομάρ Ρίτσαρντς, κάνουν μέρος της προπόνησης οι Φρέιρε και Ιμπόρα

Ο Ντόι

bet365

Ο Ντόι με τον Ομάρ Ρίτσαρντς έχουν μπει σε φουλ προπονητικούς ρυθμούς ενώ οι Φρέιρε και Ιμπόρα κάνουν ακόμα κομμάτια της προπόνησης του Ολυμπιακού και ενώ την Κυριακή υπάρχει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει ακόμα παίκτες του Ολυμπιακού στον Ρέντη που δεν είναι στο 100% και άρα δεν είναι ακόμα σίγουρο εάν θα μπορέσουν να ενισχύσουν τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Αυτοί είναι οι Φρέιρε και Ιμπόρα, που ακόμα κάνουν μέρος της προπόνησης στις εγκαταστάσεις στον Ρέντη.

Για τον Φρέιρε δε καλό είναι να υπενθυμίσουμε ότι έχει να παίξει από την 1η Οκτωβρίου σε αντίθεση με τον Ντόι, οπότε αναμφίβολα ο Ανδρέας Ντόι έχει το πάνω χέρι ως προς την 11άδα αυτή τη στιγμή. Ο δε Ντόι έχει μπει κανονικά στις προπονήσεις με τον Ολυμπιακό μετά το πρόβλημα που είχε. Στο απαιτούμενο επίπεδο ετοιμότητας είναι πια και ο Ομάρ Ρίτσαρντς, ξεπερνώντας τις όποιες ενοχλήσεις είχε.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα