Ολυμπιακός: Το «οικογενειακό» τραπέζι της ομάδας με πρωτοβουλία των αρχηγών

Ολυμπιακός: Το «οικογενειακό» τραπέζι της ομάδας με πρωτοβουλία των αρχηγών

olympiacos_oikogeneia

bet365

Οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο του Ολυμπιακού δείπνησαν όλοι μαζί το βράδυ της Τετάρτης (15/11) μετά από πρωτοβουλία των αρχηγών της ομάδας.

Ο Κώστας Φορτούνης και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί ήταν εκείνοι που ως αρχηγοί πήραν την πρωτοβουλία και είχαν την ιδρέα που τη μετέφεραν στον κόουτς Μαρτίνεθ και του άρεσε πολύ. Μαζί στο «κόλπο» ήταν και ο Ντάνιελ Ποντένσε. Στόχος ένα «οικογενειακό» δείπνο σύσσωμης της ομάδας.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού μετέφεραν λοιπόν στον προπονητή, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, την ιδέα τους, εκείνος συμφώνησε και έτσι οι Πειραιώτες δείπνησαν όλοι μαζί σε μαγαζί στη Γλυφάδα υπό άκρα μυστικότητα.

Ποδοσφαιριστές, προπονητικό τιμ, γυμναστές, φροντιστές όλοι οι άνθρωποι που συνεργάζονται καθημερινά στον σύλλογο του Πειραιά κάθισαν μαζί για φηγητό με στόχο φυσικά να έρθουν πιο κοντά, να χαλαρώσουν και να συσφίξουν τις σχέσεις τους, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η ομάδα πήρε από τον Ισπανό τεχνικό τριήμερο ρεπό για πολύτιμες ανάσες ενόψει της απαιτητικής συνέχειας της σεζόν σε πρωτάθλημα, Novibet Κύπελλο και Ευρώπη.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα