Ολυμπιακός: Η πιο βατή σε σχέση με το καλοκαίρι, υπόθεση του στόπερ Παλομίνο (vid)

Ολυμπιακός: Η πιο βατή σε σχέση με το καλοκαίρι, υπόθεση του στόπερ Παλομίνο (vid)

Ο Παλομίνο

bet365

Ο έμπειρος στόπερ απασχόλησε σοβαρά τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι και βρίσκεται ξανά στα μεταγραφικά... ραντάρ του για το κέντρο της άμυνάς του ενόψει Γενάρη.

Ο 33χρονος διεθνής Αργεντίνος στόπερ βρέθηκε για τα καλά στο μεταγραφικό κάδρο του Ολυμπιακού το περασμένο καλοκαίρι αλλά δεν κατέστη εφικτό να αποκτηθεί. Τώρα ο Παλομίνο φαίνεται πώς είναι ξανά στο μεταγραφικό μπλοκάκι των Πειραιωτών.

Ο Αργεντίνος διεθνής, που έχει και βουλγαρικό διαβατήριο, έχει συμβόλαιο που τελειώνει με την Αταλάντα και γενικά η περίπτωσή του είναι πιο βατή (ή πιο εύκολη) για τον Ολυμπιακό σχετικά με το καλοκαίρι και το τι ισχύε τότε. Ο έμπειρος στόπερ πάντως έχει βρεθεί αντιμέτωπος με πρόβλημα τραυματισμού και φέτος έχει 3 συμμετοχές με τη φανέλα της Αταλάντα, μίας ομάδας όπου έχει 222 αγώνες με 9 γκολ και 5 ασίστ.

Το ιταλικό Tuttomercato πάντως σε ρεπορτάζ του εμπλέκει τον Παλομίνο με τον Ολυμπιακό, όπως και τον Φελίπε της Φόρεστ, τον Γκαρσές αλλά και τον Γκαστόν Ερνάντες, με τους περισσότερους εξ αυτών των παικτών να έχουν απασχολήσει ξανά τους Ερυθρόλευκους. Ο Παλομίνο που η Αταλάντα το καλοκαίρι εμφανιζόταν να ζητά 2.5 εκατ. ευρώ για εκείνον είχε αρνηθεί την προοπτική της Κάλιαρι. Για τον Παλομίνο πάντως υπάρχουν ρεπορτάζ και φήμες στην Ιταλία που τον συνδέουν με την Ίντερ και γενικά είναι ένας παίκτης που έχει και θα έχει ζήτηση στην Ιταλία. Βέβαια το ότι μπορεί να τσεκάρει ή να ψάχνει περιπτώσεις ο πειραϊκός σύλλογος δεν σημαίνει ότι έχει λάβει τις τελικές του μεταγραφικές αποφάσεις.

@Photo credits: Η φωτογραφία είναι από το επίσημο Instagram του παίκτη

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα