Ολυμπιακός μεταγραφές: Η πιθανότητα παραχώρησης του Ζινκερνάγκελ, η ιδέα για Παλομίνο και η πολύ δύσκολη περίπτωση Μιρ (vid)

Ολυμπιακός μεταγραφές: Η πιθανότητα παραχώρησης του Ζινκερνάγκελ, η ιδέα για Παλομίνο και η πολύ δύσκολη περίπτωση Μιρ (vid)

Ο Παλομίνο

bet365

Ο Δανός έχει ζήτηση σε αρκετές Λίγκες και η παραχώρησή του παραμένει ανοιχτή με τα ονόματα των Παλομίνο και Μιρ δείχνουν να βρίσκονται στο... κάδρο των μεταγραφών.

Ο Ολυμπιακός δεν θα μείνει μόνο στους Ιμπόρα και Κίνι, όπως έχουμε επισημάνει ξανά και φυσικά προκύπτει από τη διαρκή σχετική πληροφόρηση. Συνεχίζει να είναι πιθανό μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα να έχει και νέο στόπερ και νέο φορ.

Τα ονόματα του 26χρονου φορ Ράφα Μιρ της Σεβίλλης, που είναι πολύ δύσκολη περίπτωση αλλά και του στόπερ Παλομίνο είναι επίσης στο προσκήνιο. Ο Αργεντίνος Παλομίνο που είναι αριστεροπόδαρος στα 33 του προτάθηκε στον Ολυμπιακό ενώ φέρεται να τον θέλουν και ιταλικές ομάδες όπως η Κάλιαρι.

Ο Μιρ την περασμένη σεζόν είχε 36 αγώνες με 8 γκολ και 1 ασίστ στη Σεβίλλη και είναι πολύ πιο δύσκολη υπόθεση από αυτή του Μάρκος Αντρέ. Ο Παλομίνο στην Αταλάντα είχε πέρυσι 16 ματς με 1 γκολ. Η δε φημολογία από την Τουρκία για τον winger Τάντιτς (που τον ενέπλεξαν και με τουρκικές ομάδες και με Ολυμπιακό) δεν επιβεβαιώνεται.

Όσο για τα των αποχωρήσεων; Ο Ζινκερνάγκελ συνεχίζει να είναι πιθανό να παραχωρηθεί από τον Ολυμπιακό ακόμα και με πώληση. Υπάρχει για αυτόν ενδιαφέρον από συλλόγους από Βέλγιο (ακόμα και η Μπριζ), Ιταλία και άλλες χώρες.

@Photo credits: Η φωτογραφία είναι από το επίσημο Instagram του παίκτη

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα