Ολυμπιακός: Ο Μπιανκόν είναι ο ακριβότερος αμυντικός του ρόστερ του (vid)

Ολυμπιακός: Ο Μπιανκόν είναι ο ακριβότερος αμυντικός του ρόστερ του (vid)

Ο Μπιανκόν

bet365

Ο 23χρονος Γάλλος αμυντικός που έχει θητεύσει ποδοσφαιρικά στη χώρα του, το Βέλγιο αλλά και στην Αγγλία είναι ο πιο ακριβός αμυντικός του υπάρχοντος δυναμικού των Πειραιωτών.

Δεν είναι ότι ο Ζουλιάν Μπιανκόν έχει κάνει πολύ σημαντικές μεταγραφές. Μεταγραφές με μεγάλα ποσά φτάνοντας μέχρι τη Premier και τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Είναι ότι συνιστά και το πιο σημαντικό περιουσιακό στοιχείο της αμυντικής γραμμής του Ολυμπιακού καθώς είναι ο πιο ακριβός αμυντικός του από τη στιγμή που κοστολογείται με 6 και πλέον εκατ. ευρώ.

Στα 23 του χρόνια ο Μπιανκόν - που αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό στις 18 Σεπτεμβρίου - αν και δεξιός μπακ παίζει αριστερά αλλά και στόπερ. Ο ίδιος όταν είχε μιλήσει στο κανάλι της Φόρεστ περιέγραψε τον εαυτό του ως έναν σκληρό αμυντικό που μπορεί όμως να παίζει και με τη μπάλα στα πόδια και έναν παίκτη που πάντα δίνει το 100%.

Στην Ελλάδα αγωνίστηκε με τον Ολυμπιακό Β' σε 2 αγώνες και τώρα όλα δείχνουν ότι θα πάρει το χρίσμα του βασικού για τον Ολυμπιακό και το κέντρο της άμυνάς του στον αγώνα με τον Παναιτωλικό καθώς ο Ρέτσος είναι τιμωρημένος, ο Πορόζο τραυματίας και ο Φρέιρε επίσης με πρόβλημα και ενώ λείπει σχεδόν 2 μήνες τώρα. Θα είναι και το πρώτο του ματς με την α' ομάδα.

Ο δε Ζουλιάν Μπιανκόν είναι παίκτης των 5 θέσεων πρακτικά. Έχει παίξει δεξιός και αριστερός ακραίος μπακ, στόπερ, δεξιός χαφ αλλά και αριστερός χαφ. Μπορεί κανείς να εκφράσει τις... ενστάσεις του καθώς ουσιαστικά είναι 3 θέσεις όμως είναι διαφορετικές πλευρές και πάντα υπάρχει δυσκολία ένας δεξιός μπακ να παίζει αριστερά.

Μετά τον Μπιανκόν πάντως οι αμέσως πιο ακριβοί αμυντικοί του είναι δύο. Και οι δύο είναι - και αυτοί - ακραίοι αμυντικοί. Είναι ο αριστερός μπακ Ομάρ Ρίτσαρντς των 5 εκατ. ευρώ και ο Ορτέγα με αξία στα 4.5 εκατ. ευρώ και ίσως λίγο περισσότερο, με τον 2ο να έχει φτάσει στην πολύ σημαντική στιγμή της καριέρας του με την κλήση του στην Εθνική ομάδα της Αργεντινής και βέβαια στο πλευρό του Μέσι.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα