Ολυμπιακός: Ενδεκάδα με φαβορί τον Μπιανκόν και τους Κίνι και Γιόβετιτς για τον Παναιτωλικό

Ο Γιόβετιτς

bet365

Ο κόουτς Ντιέγκο Μαρτίνεθ είναι επικεντρωμένος στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό το Σάββατο που θα είναι κεκλεισμένων των Θυρών στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Ο Ισπανός τεχνικός της ομάδας του Ολυμπιακού ρωτήθηκε από τη COSMOTE TV για τα προβλήματα με τραυματισμούς και κάρτες (Φρέιρε και Πορόζο οι τραυματίες και με κάρτες ο Ρέτσος) για τον Παναιτωλικό. Προβλήματα που έχουν να κάνουν κυρίως με το κέντρο της άμυνας. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ που δήλωσε στεναχωρημένος για τον Πορόζο καθώς είχε κάνει πολύ καλή προσπάθεια επισήμανε σχετικά πώς «αυτό συμβαίνει συνήθως. Αν ρωτήσεις οποιονδήποτε προπονητή θα σου πει πως αυτό είναι κάτι σαν κανόνας. Όταν χάνεις ποδοσφαιριστές να τυχαίνει να είναι στην ίδια θέση. Ωστόσο όταν προκύπτουν τέτοιες δυσκολίες τις αντιμετωπίζουμε όλοι μαζί σαν ομάδα.

Θα τη βρούμε τη λύση με τους δύο γνήσιους κεντρικούς που έχουμε, τον Ντόι και τον Μπιανκόν, ενώ υπάρχουν κι άλλοι παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν παίζοντας σε διαφορετική θέση από ότι συνήθως. Πρέπει πάντα να είμαστε έτοιμοι για να αντιμετωπίζουμε τέτοιου είδους προβλήματα γιατί η σεζόν είναι πολύ μεγάλη».

Αναφορικά με το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό λοιπόν διαφαίνεται μία... πρόθεση 11άδας για τον Ολυμπιακό. Ένα σχήμα με κάτω από τα γκολπόστ τον Πασχαλάκη, αριστερά τον Κίνι και δεξιά τον Ροντινέι, κέντρο άμυνας με Ντόι και Μπιανκόν ή Ιμπόρα, κέντρο με Εσε και Μαντί Καμαρά και τριάδα με Φορτούνη, Μασούρα και Ποντένσε πίσω από τον φορ Γιόβετιτς. Σε σχέση με τους Μπιανκόν και Ιμπόρα ο Γάλλος μπακ δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο.

Άρα ένα πιθανό βασικό σχήμα θα είναι ως εξής: Πασχαλάκης - Κίνι, Ντόι και Μπιανκόν ή Ιμπόρα και Ροντινέι - Εσε, Μαντί Καμαρά, Φορτούνης και Ποντένσε - Μασούρας - Γιόβετιτς.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα