Ολυμπιακός: Ο Μπιανκόν τον πρώτο λόγο για το κέντρο της άμυνάς του, εκτός πλάνων ο Σολμπάκεν

Ο Μπιανκόν με τον Αλεξανδρόπουλο

bet365

Το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού δείχνει να έχει οδηγηθεί στις τελικές του αποφάσεις σχετικά με την 11άδα της ομάδας για την εκτός έδρας αναμέτρηση στις Σέρρες τη Δευτέρα. Off ο Νορβηγός Σολμπάκεν.

Ο Ολυμπιακός για το εκτός έδρας παιχνίδι του με τον Πανσερραϊκό το απόγευμα της Δευτέρας για την 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League 1 μοιάζει πιθανό να έχει μόνο διαφοροποίηση σε επίπεδο προσώπων σε σχέση με την 11άδα του και πάντα συγκριτικά με τον αγώνα με τη Μπάτσκα Τόπολα. Να έχει δηλαδή μία μόνο αλλαγή και αυτή για την άμυνά του.

Ελλείψει του τιμωρημένου Ρέτσου να ξεκινήσει βασικός ως στόπερ ο Μπιανκόν. Η εκτίμηση που υπάρχει για την 11άδα του αγώνα των Σερρών είναι με Πασχαλάκη στο τέρμα, άμυνα με Ορτέγα, Ντόι, Μπιανκόν και Ροντινέι, κέντρο με Εσε και Μαντί Καμαρά και πίσω από τον σέντερ φορ Ελ Καμπί τους Φορτούνη, Μασούρα και Ποντένσε. Ίσως να μπορούσε να διεκδικήσει μία θέση για την αρχική 11άδα ο Μπιελ.

Άρα μία επικρατέστερη 11άδα ως εξής: Πασχαλάκης - Ορτέγα, Ντόι, Μπιανκόν και Ροντινέι - Εσε και Μαντί Καμαρά - Μασούρας, Ποντένσε και Φορτούνης - Ελ Καμπί.

Ο Ολυμπιακός έχει καιρό τώρα τα προβλήματα τραυματισμών των Φρέιρε, Πορόζο και Σκάρπα. Επίσης οι Ανδρούτσος και Βρουσάι βρίσκονται στη β' ομάδα των Πειραιωτών και άρα εκτός των βασικών πλάνων της πρώτης ομάδας.

Από εκεί και πέρα καλό είναι να σταθούμε και στο γεγονός πώς ο Σολμπάκεν έχει τεθεί εκτός των πλάνων για τον αγώνα στις Σέρρες. Κάτι που σημαίνει πώς τα δεδομένα που ήταν σε βάρος του και επί Μαρτίνεθ καλά κρατούν και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα