Ολυμπιακός: Δυνατοί υποψήφιοι για βασικοί στο Περιστέρι οι Αλεξανδρόπουλος και Μπιελ

Ο Μπιελ

bet365

Ο Καρβαλιάλ λόγω των αρκετών ελλείψεών του για τον αγώνα του Περιστερίου θα επιστρατεύσει παίκτες που δεν ήταν βασικοί στον Ολυμπιακό το προηγούμενο διάστημα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός της ομάδας του Ολυμπιακού έχει εκτός τους Φρέιρε, Πορόζο και Σκάρπα όμως δεν είναι μόνο αυτές οι ήδη καταγεγραμμένες απώλειες. Λόγω τιμωρίας (με κάρτες) θα λείψει ο Φορτούνης, τραυματίας επίσης είναι ο Ελ Αραμπί ενώ ο Μαντί Καμαρά θα απουσιάζει στην πατρίδα του με άδεια για ένα προσωπικό του πρόβλημα.

Με βάση τα ισχύοντα δεδομένα ο Αλεξανδρόπουλος μοιάζει το φαβορί για τη θέση του Μαντί και ο Μπιελ αντί του Φορτούνη. Δύο παίκτες που δεν είναι βασικοί αλλά που όμως βρίσκονται στο rotation του τεχνικού επιτελείου και έχουν χρησιμοποιηθεί ως αλλαγές στο προηγούμενο διάστημα για τον Ολυμπιακό. Κατά τα άλλα ο Πασχαλάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα από αριστερά προς τα δεξιά οι Ορτέγα, Ντόι και Ρέτσος (με τον Μπιανκόν επίσης να είναι μία επιλογή για τους στόπερ) και Ροντινέι.

Στο κέντρο ο Εσε με τον Αλεξανδρόπουλο και μία τριάδα πίσω από τον φορ Ελ Καμπί με Ποντένσε, Μπιελ και Μασούρα. Άρα μία 11άδα που δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο είναι ως εξής: Πασχαλάκης - Ορτέγα, Ντόι, Ρέτσος και Ροντινέι - Εσε και Αλεξανδρόπουλος - Ποντένσε, Μασούρας και Μπιελ - Ελ Καμπί.

Ο Καρβαλιάλ πάντως στις δηλώσεις του στη NOVA ήταν ξεκάθαρος στο ότι θα δώσει ευκαιρίες και σε άλλους παίκτες που δεν είχαν τόσο πολύ χρόνο συμμετοχής, όπως τον Μπρνιτς. Ήδη έχει αρχίσει να παίρνει για τα καλά ρόλο ο Ομάρ Ρίτσαρντς. Από πλευράς καρτών να υπενθυμιστεί πώς ο Εσε δηλώθηκε να χάσει το Κηφισιά - Ολυμπιακός (για την 18η αγωνιστική).

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα