Ρέτσος: «Είδαμε δύο με τρεις υποψίες για πέναλτι που ίσως δεν τις είδε καν ο VAR»

Ρέτσος: «Είδαμε δύο με τρεις υποψίες για πέναλτι που ίσως δεν τις είδε καν ο VAR»

Newsroom
ελλαδα

bet365

Στις καθυστερήσεις αλλά και τη χρήση του VAR στάθηκε ο Παναγιώτης Ρέτσος μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

«Μπλόκο» του Ολυμπιακού στο Περιστέρι καθώς έμεινε στην ισοπαλία (0-0) κόντρα στον Ατρόμητο για την 15η αγωνιστική και έκλεισε το 2023 στο -3 από την κορυφή.

Ο Παναγιώτης Ρέτσος μίλησε στη «NOVA» και αναφέρθηκε στη διαιτησία που είχε η ομάδα του, στις καθυστερήσεις αλλά και στον VAR.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί η αντίπαλη ομάδα έπαιξε αμυντικό ποδόσφαιρο και ήταν δύσκολο να τους... σπάσουμε την άμυνα αλλά είχαμε κάποιες φάσεις. Πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα. Από εκεί και πέρα όμως δεν ήταν μόνο αυτό. Είδαμε δύο με τρεις υποψίες για πέναλτι που ίσως δεν τις είδε καν ο VAR. Κάποιες καθυστερήσεις που η άλλη ομάδα είναι κατανοητό να τις κάνει αλλά ο διαιτητής να τις ελέγξει και να βάλει περισσότερες καθυστερήσεις ίσως αλλά μας δυσαρεστεί γιατί ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε τους τρεις βαθμούς».

Για αυτές τις φάσεις: «Δεν πρέπει να μας χαλάνε το… μυαλό. Με τους νέους κανόνες, γιατί δεν ξέρω αν η δική μου ομάδα παίζει με διαφορετικούς, θα έπρεπε να παρθούν διαφορετικά μέτρα και να δούμε περισσότερα λεπτά καθυστερήσεων ή έναν έλεγχο από τον VAR. Νομίζω κατανοητά πράγματα, όχι τίποτα τρελό. Δεν πρέπει να μας επηρεάζουν τέτοια πράγματα. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Υπάρχει δρόμος ακόμη, υπάρχει καινούργιος προπονητής, έχουμε πράγματα να βελτιώσουμε. Κοιτάμε μπροστά. Δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά γι' αυτό το ματς, εφόσον πέρασε».

Για το τι κάνει διαφορετικά ο Ολυμπιακός: «Έχουμε λίγο διαφορετικό σύστημα, πρέπει αν δουλευτούν κάποιες λεπτομέρειες και στην άμυνα και στην επίθεση. Είμαστε σε καλό δρόμο, προσπαθούμε να προσαρμοστούμε. Υπάρχουν κάποιες μέρες μέχρι τον επόμενο αγώνα και πιστεύω θα είμαστε ακόμη πιο έτοιμοι, για να δείξουμε ακόμη καλύτερο πρόσωπο, να κερδίσουμε τη Λαμία και να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για τον Καρβαλιάλ: «Είναι ένας προπονητής που δουλεύει αρκετά, με λεπτομέρεια σε κάποια τακτικά κομμάτια, κάτι που χρειαζόμασταν αμυντικά. Στην επίθεση είμαστε πιο κόμπακτ, παίζουμε πιο οργανωμένα, μερικές φορές πιο απλά. Σε συνδυασμό με την ατομική ποιότητα που έχουμε στους μεσοεπιθετικούς, μπορούμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα στο μέλλον. Δεν θέλω αν δηλώσω κάποια περαιτέρω, να είναι πιο προσεκτικοί στο μέλλον, γιατί και εμείς ομάδας είμαστε και εμείς παίζουμε, και εμείς θέλουμε να κάνουμε και να παίζουμε στα ίσα».

Για τον κόσμο και ένα μήνυμα σε αυτούς ενόψει 2024: «Τους ευχαριστούμε για το πρώτο εξάμηνο, όσο ήταν δίπλα μας. Ελπίζω από το νέο έτος να παρθούν διαφορετικά μέτρα και να αλλάξει όλο. Εάν συνεχιστεί έτσι μέχρι τον Φεβρουάριο, ελπίζω να είναι κοντά μας μετά γιατί τους χρειαζόμαστε».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα