Ολυμπιακός: Είχε ξεχωρίσει τον Λέο Περέιρα από το 2019 (vid)

Ο Περέιρα

bet365

Και όμως ο Ολυμπιακός δεν ασχολείται πρώτη φορά με τον έμπειρο Βραζιλιάνο στόπερ που από το 2019 μέχρι σήμερα έχει... εκτοξεύσει την αξία του στα 8 εκατ. ευρώ!

Ήταν Μαϊος του 2019 όταν ξαναβρίσκαμε στο ερυθρόλευκο ρεπορτάζ τον νυν σέντερ μπακ της Φλαμένγκο (τότε της Παραναένσε).

Σύμφωνα με ρεπορτάζ και πληροφορίες τότε ο εν λόγω αριστεροπόδαρος στόπερ απασχολούσε και τον Ολυμπιακό εκτός από μεγάλες πορτογαλικές ομάδες σαν την Πόρτο. Οι τότε πηγές μιλούσαν για ενδιαφέρον από τους Πειραιώτες.

Ο Περέιρα ανήκε τότε στην Ατλέτικο Παραναένσε και είχε συμβόλαιο έως το 2022. Είχε ήδη παίξει σε Βραζιλία και ΗΠΑ και η τιμή του ήταν στο 1,7 με 1,8 εκατ. ευρώ. Από τότε άλλαξαν πολλά ως προς το αγωνιστικό - και όχι μόνο - limit up του παίκτη (που αγωνίζεται εκτός από στόπερ και στα 2 άκρα της άμυνας, άρα και δεξιά αλλά και αριστερά).

Το 2020 ο Λέο Περέιρα πήγε με μεταγραφή στη Φλαμένγκο με ένα ποσό που ξεπερνούσε τα 2 εκατ. ευρώ. Ο Περέιρα σήμερα θεωρείται ένας τοπ στόπερ στη Βραζιλία, παίζει στη Φλαμένγκο και κοστολογείται πια - τουλάχιστον - 8 εκατ. ευρώ!

Κατά άλλες πηγές μπορεί να κοστίζει και πάνω από 8 εκατομμύρια ευρώ. Μένει να φανεί η τελική κατάληξη αυτού του μεταγραφικού story για έναν παίκτη που ο Ολυμπιακό δεδομένα είχε πρωτοτσεκάρει πριν από χρόνια.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα